Bilgisayara Bliss OS Kurulmalı mı?

Adını bile duymadım. Daha bilindik bir şey öneririm.

Bliss OS, Android tarafındanki en önemli çalışma olur kendisi saf Android sevdalıları için alternatifi yoktur birçok telefonu ve tableti destekler aynı zaman bilgisayarları.

Hocam arayüze önem veren bir dağıtım arıyorum bu nedenle Zorin OS sevdalısıyım :(

Zorin OS benim belki de en nefret ettiğim dağıtım olur kendisi aynı arayüzü Xfce kullanan bir başka dağıtım ile yakalamak pardon yakalamak yazmışım daha iyisini yapmak mümkün.
Hiç uğraşmayın Xubuntu kurun.

Bliss OS, Android tarafındanki en önemli çalışma olur kendisi saf Android sevdalıları için alternatifi yoktur birçok telefonu ve tableti destekler aynı zaman bilgisayarları.

Zorin OS benim belki de en nefret ettiğim dağıtım olur kendisi aynı arayüzü Xfce kullanan bir başka dağıtım ile yakalamak pardon yakalamak yazmışım daha iyisini yapmak mümkün.

Ubuntu ağır mı olur bu sisteme? @Dengesiz Kokarca.

Hocam bohid OS gibi bir şey yükledim, sistemde görev çubuğu bile yok. Lubuntu ISO'su indirdim bu sistem üzerinden USB'ye yazdıramıyorum ne yapmam lazım.
@cengover_ekin

shot-2021-02-04_21-47-19.jpg

shot-2021-02-04_21-48-15.jpg

@alpethz Bodhi yüklemişsiniz severim kendisini. Siz pencere yöneticisi kullandığı için yabancılık çekiyorsunuz. Başlat oluşturmanız lazım başlat, oluşturacağınız başlat havalı olmaz ama kullanılır. Ayarlara girip başlat oluşturabilir misiniz? Bu arada Bodhi'yi yüklüyorum bir çözüm arayacağım. Nasıl kullanılır bilirim Bodhi. CTRL+ALT+T ile istediğiniz uygulamaları yükleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı