Çözüldü Bilgisayara çok az su döküldü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mza01

Centipat
Makaleler
2
Yer
Konya
Daha fazla  
Dışarıda birkaç işim vardı ve bu yüzden çarşıya çıkmıştım. Evde küçük kardeşim var, eve gelip laptopu açtığımda bir sürprizle karşılaştım. Windows tuşunun altına ve Touchpad'in yanına çok az su dökülmüş. Ekrana da biraz gelmiş, açtığım gibi hemen temizledim ve şu an sorunsuz çalışıyor ancak insan korkuyor. Bir sorun yaşar mıyım?

Laptop: ASUS X550ca.

Çözüm
Kapayın. 1 gün kurumasını bekleyin garanti olsun. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Kurutma makinesi falan tutmayın daha da diplere kaçabilir su.

Ters hale getirip bir yere bırakın kurusun kendi kendine. Açarsanız elektrik geçip kısa devre yapabilir. Kapayın bilgisayarı.
Kapayın. 1 gün kurumasını bekleyin garanti olsun. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Kurutma makinesi falan tutmayın daha da diplere kaçabilir su.

Ters hale getirip bir yere bırakın kurusun kendi kendine. Açarsanız elektrik geçip kısa devre yapabilir. Kapayın bilgisayarı.

Çözüm
Şu ana kadar bir şey olmadıysa daha da bir şey olmaz, ama kaçan su çok ise oksitlenebilir. Benim laptopumu misafir çocuğu balkonda suyun altında yıkamıştı, 1 hafta odanın köşesine koymuştum bilgisayarcıya götürüp vermek için, bir deneyeyim açılıyor mu diye, güç tuşuna bastığımda bilgisayar açılmıştı.

Çok önemli işlerim vardı ama mecbur kapayacağız. Teşekkür ederim, bir şey olsun istemem laptopa.

Gelecek ay termal macun vs. değişimi yaptıracağım. O zaman bir bakarlar. Şimdi kapatayım.

Gelecek ay termal macun vs. değişimi yaptıracağım. O zaman bir bakarlar. Şimdi kapatayım.
Mümkünse şimdi yaptırın. İçine su kaçmışsada onuda temizlerler ve herhangi bir oksit, pas olmaz. Güzelindende temizlenmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…