Nihatkacer72
Centipat
Bilgisayara extra bir RAM eklemek istiyorum. Bilgisayara uygun bir tane nasıl seçebilirim?
CPU-Z Programını kur, anakart ve RAM kısmının resmini buraya at yardımcı olalım.Bilgisayara extra bir RAM eklemek istiyorum. Bilgisayara uygun bir tane nasıl seçebilirim?
Bilgisayara extra bir RAM eklemek istiyorum. Bilgisayara uygun bir tane nasıl seçebilirim?
Tamam hemen atıyorum.CPU-Z Programını kur, anakart ve RAM kısmının resmini buraya at yardımcı olalım.
CPU-Z indirip SPD ve Memory kısmının ekran görüntüsünü atın.
CPU-Z
Sisteminizin işlemcisi, anakartı ve RAM'i gibi temel bileşenlerinin detaylarını öğrenebileceğiniz faydalı bir araçtır. İşlemcinizi test edip, diğer işlemcilerle karşılaştırma yapma olanağı sağlar.www.technopat.net
CPU-Z Programını kur, anakart ve RAM kısmının resmini buraya at yardımcı olalım.
CPU-Z Programını kur, anakart ve RAM kısmının resmini buraya at yardımcı olalım.
Kingston 4GB 1600MHz DDR3 KVR16N11/4 RAM Bellek Fiyatları alabilirsin.Tamam hemen atıyorum.
Zaten o masaüstü belleği.Bilgisayarım masaüstü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.