Bilgisayara format atarken Windows 11 SATA diskleri görmüyor

Magus0115

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba gamer PC'me format atmak istiyorum ama format atarken SATA görmüyor. Bu işlemcilerde olan bir sorunmuş ama gerekli indirmem gereken dosyayı bulamadım.

İşlemci: 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz, 2592 MHz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci

Anakart: MSI H510M-A Pro (MS-7D22)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba gamer PC'me format atmak istiyorum ama format atarken SATA görmüyor. Bu işlemcilerde olan bir sorunmuş ama gerekli indirmem gereken dosyayı bulamadım.

İşlemci: 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz, 2592 MHz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci.

Anakart: MSI H510M-A Pro (MS-7D22)

BIOS'tan VMD ayarını kapatın.

Dosya Ekleri

• 7b0bd787-65ce-41a1-a841-b6e4393723ca.jpg
    7b0bd787-65ce-41a1-a841-b6e4393723ca.jpg
    174 KB · Görüntüleme: 16
İstediğiniz kısım.

VMD ayarı ile ilgili bir kısım göremedim. VMD sürücüsünü elle yüklemek için bu video yardımcı olabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun çözülmez ise geri dönüş yapın.

VMD ayarı ile ilgili bir kısım göremedim. VMD sürücüsünü elle yüklemek için bu video yardımcı olabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun çözülmez ise geri dönüş yapın.

Birisi sadece sata dosyasını bulup format flashının içine atman yeterli demişti ama o işe yarar mı acaba ? Sata dosyasını nerden bulabilirim ?

Birisi sadece SATA dosyasını bulup format flashının içine atman yeterli demişti ama o işe yarar mı acaba? SATA dosyasını nereden bulabilirim?

SATA dosyası dediği VMD sürücüsüdür. Siz videodaki adımları uygulayıp gelişmeleri bildirin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı