Çözüldü Bilgisayara format attıktan sonra Wi-Fi yok oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enes_Kayikji

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32GB RAM
SSD veya HDD modeli
500GB SSD, 1TB HDD
Ekran kartı
RTX3050
Anakart
MSI Z590 Gaming Carbon Wifi
İşlemci
Intel Core I7 11700K
Merhaba, bugün bilgisayarıma format attım ve garip bir şekilde bilgisayar 30FPS oldu ve Wi-Fi ve Bluetooth seçeneği gözükmüyor, bu ikisini nasıl çözebilirim? Windows 10'u Microsoft'un kendi sitesinden yükledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran Hertz'ine bak format attıktan sonra düşüyor onu ayarlamayı unutmuş olabilirsin yazdım oraya.

Hayır, mouse kasmıyor. Hz 60.
Hocam Görüntü ayarları > Gelişmiş Görüntü ayarlarına gelin Ekran yenileme hızında seçenekler mevcut.

Lan drivers kısmındakiler hocam.

Eki Görüntüle 1836162

İkisini de aynı anda mı indireyim?

Ekran Hertz'ine bak format attıktan sonra düşüyor onu ayarlamayı unutmuş olabilirsin yazdım oraya.

Hocam indirdikten sonra nasıl kuracağım?

Arkadaşlar olayı çözdüm, ilk önce anakartın modeline göre LAN driver kısmından cihazınız Windows 11'se Windows 11'i Windows 10 ise Windows 10'u seçmelisiniz, ardından aygıt yöneticisi kısmından ünlem işaretli bir sürü aygıt çıkacak, onlardan Intel veya Wi-Fi ismi barındıran bir aygıta sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir deyip bu yüklediğiniz Wi-Fi Driver'ını alıp oraya seçiyorsunuz, daha sonra internete bağlanıp güncelleştirmeleri denetle dedikten sonra otomatik kendisi yükleniyor zaten. Sorunumu bu şekilde çözdüm. Kasma sorununu ise CTRL+Shift+Windows tuşu+B kısa yolu ile çözdüm.
Anakartınıza ait internet sitesinden sürücülerinizi güncelleyin.

Sürücüleri güncelleyin.

Aygıt Yöneticisi'nden mi? Evet yaptım fakat zaten yüklü diyor.

Anakartınıza ait internet sitesinden sürücülerinizi güncelleyin.
Tamamdır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı