Nays kullan bence hem kampanyalar falan da oluyor belki işine yarar.Oyuna para yatırmak için kart arıyorum. Papara kapandıgı için veli onaysız internetten alısveris yapabileceğim kart önerisi.
Papara kapandı ben ziraate geçtim ama oncesinde hadi kullanıyordum baya işimi gördü 18 alti icin uygun a101 den en az 400 ustu yukleyebiliyorsun atm den qr la kart alabilir veya sanal kart ile kullanabilirsin fakat ibana para gonderip yukledigin parayi geri cekemiyorsun bunu yapmak icin 18 ustu olup hesabini dogrulaman lazim bu arada ibanın oluyor ve sana para gönderebiliyorlar kantinden cafeden avm den qr ile odeme yapabiliyorsun tak sıkıntısı hesapta en fazla 2750tl olabilir ve gunde en fazla 1k atabilirsinizOyuna para yatırmak için kart arıyorum. Papara kapandıgı için veli onaysız internetten alısveris yapabileceğim kart önerisi.
Nays'te de 18 yaş altına onay olmuyor öyle. İlla veli onayı lazım onun için de. Benim de Nays kartım var ve kullanamıyorum bu yeni onay meselesi yüzünden. Hesabı onaylatmak lazım, bunun için de 18 yaş üstü olmalısınız. 18 yaş altına da veli olayı ile onaylama yapılıyor diye biliyorum ancak emin değilim. Yeni yasa mı ne çıkmıştı galiba bu sene başında o yüzden herhangi bir onay yapılmadan ön ödemeli kartlar kullanılamıyor artık galiba. Benim gibi 18 olmanıza birkaç ay kaldıysa dert edilecek bir şey değil ama daha zaman varsa sıkıntı.Nays kullan bence hem kampanyalar falan da oluyor belki işine yarar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.