Bilgisayara Güç Gitmeme Sorunu

Asrindark

Decapat
2 gün önce bilgisayarımda rahat bir şekilde oyun oynayabiliyordum ama dün bilgisayarımı açmaya çalıştığımda bilgisayar açıldı. Fakat ekrana görüntü gelmedi. Kasayı açıp biraz bakindim BIOS pilini çıkarıp taktim sonra ekrana BIOS menüsü geldi saat geç olmuştu kapatip yattım.

Tekrar bilgisayarı açmaya calistigimda ekran yine gelmedi tekrar BIOS pilini çıkartıp taktim olmadı biraz araştırdım RAM'lerin yerini değiştirdim bilgisayara hic elektrik gitmedi tekrar eski yerine taktim yine gitmedi ve güç kaynağının söktüm baktım. Acaba yandi mi diye baktığımda bir yanik göremedim ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar özelliklerini belirtir misin? Sisteme bağlı değilken PSU'ya kısa devre yaparak çalıştırmayı dener misin?
Ben bu kısa devre olayını baya gördüm internette de nasıl yapacagimi bilmiyorum yeşil ve siyah kabloyu temas ettir demişti biri kabloları birbirine değdirmem yeterli olur mu?
Anlamak zor bir bilgisayar tamircisine götür istersen fazla uğraşma.. Parça değişimi gerekebilir.
Ya onu yapmayi düşünüyorum da herşeyi denemek istiyorum boşa masraf çıkarmamak icin
Bilgisayar özelliklerini belirtir misin? Sisteme bağlı değilken PSU'ya kısa devre yaparak çalıştırmayı dener misin?
Bilgisayarımın özelliklerini tam hatırlamıyorum bilgisayarı açmadan bakabilmemin bir yolu var mi ? Pek bilgili değilim kusura bakma çok sordum

Son düzenleme:
Ben bu kısa devre olayını baya gördüm internette de nasıl yapacagimi bilmiyorum yeşil ve siyah kabloyu temas ettir demişti biri kabloları birbirine değdirmem yeterli olur mu?

Ya onu yapmayi düşünüyorum da herşeyi denemek istiyorum boşa masraf çıkarmamak icin

Bilgisayarımın özelliklerini tam hatırlamıyorum bilgisayarı açmadan bakabilmemin bir yolu var mi ? Pek bilgili değilim kusura bakma çok sordum
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...BMAB6BAgJEAU&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov buyurun buradaki gibi yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı