Bilgisayara KMS'den virüs girmiş midir?

LDGC

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma virüs girmiş midir ya da verilerim çalınmış mıdır?

Yeni bilgisayar aldım dün geldi bugün bulduğum bir video ile Windows etkinleştirme yaptım ama sonradan KMS sunucularına bağlandığımı fark ettim 6-7 saat olmuştu ben bunu yapalı hemen geri sildim ürün anahtırını da kaldırdım Windows Defender ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı kendim bir de baktım görev yöneticisine, görev zamanlayıcısına, System32, program files a falan KMS ile bir şeye rastlamadım sizce daha ne yapmam lazım verilerim alınmış mıdır çok korkuyorum. Hiç CMD veya PowerShell'in açılıp kapandığını görmedim bilgisayarı o süre içinde 5-6 kez aç kapa yapmıştım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250514-011057.jpg
    Screenshot_20250514-011057.jpg
    161,4 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20250514-013429.jpg
    Screenshot_20250514-013429.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20250514-013430.jpg
    Screenshot_20250514-013430.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 55

Yeni bilgisayar aldım dün geldi bugün bulduğum bir video ile Windows etkinleştirme yaptım ama sonradan KMS sunucularına bağlandığımı fark ettim 6-7 saat olmuştu ben bunu yapalı hemen geri sildim ürün anahtırını da kaldırdım Windows Defender ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı kendim bir de baktım görev yöneticisine, görev zamanlayıcısına, System32, program files a falan KMS ile bir şeye rastlamadım sizce daha ne yapmam lazım verilerim alınmış mıdır çok korkuyorum. Hiç CMD veya PowerShell'in açılıp kapandığını görmedim bilgisayarı o süre içinde 5-6 kez aç kapa yapmıştım.

KMS'nin olayı hocam şu sadece lisans serverini değiştiriyor bu yüzden orijinalmiş gibi görünüyor sistemde Windows'un bunu tehdit algılama sebebi de bu zaten bilinmeyen bir yerden indirdiyseniz tereddüt yaşayabilirsiniz fakat sorun olacak bir şey değil

Ben çok fazla takıntılı biriyim, Google Şifre Yöneticisine girdiğimde KMS sitesine kayıt olduğumu gördüm ama mobilden kayıt olmuşum. Böyle bir şeyi hiç hatırlamıyorum ve bu durum beni paranoyaklaştırdı, bende Kaspersky indirdim hem telefona hem PC'ye tarama yaptım bir şey çıkmadı ve bu takıntıdan böyle kurtuldum. Yani demek istediğim takılma böyle şeylere dikkat et, virüs taramanı yap ve rahatına bak.

20 30 liraya key satan siteler var oradan alsana kardeşim sene olmuş 2025 hala KMS spico mpico mu kaldı.

Önerebileceğiniz key alma yeri var mı?

Windows Defender, Malwarebytes, Kaspersky ile de taradım onlar da bir şey bulamadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı