Bilgisayara kol bağlamak

Pola_95

Femtopat
Daha önce bilgisayara Gamepad bağlayarak oyun oynamadım bu yüzden birkaç tane sorum var. Laptopta USB girişi var bu USB girişine mi takacağım kolu? Kol eski oyunlar ile uyumlu mu örneğin Witcher 2'ye veya Mass Effect'e kullanabilir miyim? Sony'nin kolu alınırsa Xbox'a özel çıkmış olan oyunlar oynanamaz mı?

kendim ds4 v2 kullanıyorum kablosuz bir şekilde bağlı daha yeni ets2 den çıktım ara verdim. Destekleyen tüm oyunlar ile oynayabilirsin, bu arada titreşim özelliği çalışıyor kulaklık çıkışı da çalışıyor fakat dahili hoparlörü bilgisayarda çalışm
Hocam bluetooth ile bağlayınca kulaklık çıkışı nasıl çalışıyor. Bende sadece usb ile bağlayınca kulaklık çalışıyor.

@ardasenxx, o kadar bütçe çıkarsa, yemişim DS4'ü. Horipad Pro Xbox One kolu alır. Horipad Pro Xbox One kolu orijinal Xbox One kolundan bile daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı