Bilgisayara Küçük Parça Olarak Ne Alınabilir?

8 GB'tan fazla kullanamazsınız diye düşünüyorum o ekran kartıyla. Bence sistemin şu an bir gereksinimi yok. Şu anki bütçeyi de saklayıp ileride RX 480 veya 500 serisinden bir kart alın derim.

6700 uyguna geldiyse almış 6700 ve 7700 farkı %5 falan oda hissedilmiyor.

Benim ekran kartım vardı. Bütçem kısıtlı olduğu için ekran kartı alamadım çünkü ekran kartını yazın alıcam diye. Arkadaşın dediği gibi geleceğe dönük aldım bu parçaları. İlerde sıkıntı çekmemek için.

Ne yapalım arkadaş almış iş işten geçmiş konuyu uzatmanın ne gereği var biz de biliyoruz yanlış yaptığını.

Benim bu topladığım sistemin şimdi ne sıkıntısı var?
Ekran kartı iyi olmadığı için mi?
Ekran kartı olmadığı için değil. Seçtiğiniz anakart 7. nesil ama işlemci 6. nesil, fiyatları da çok yakın bu 2 nesilin. SSD fazla lüks. 16GB RAM o SSD'den belki de daha mantıklı olurdu, yanına da Sata bir SSD alınırdı. Günlük kullanımda farkı anlanmazdı zaten. Ya da sadece oyun bilgisayaraı ise i7 yerine i5 alınıp SSD alınmazdı, yazın almak istediğiniz ekran kartı şimdi alınırdı ve oyun oynamaya şimdi başlardınız yazın da SSD alırdınız. Bu arada 6700'ün yanına da 470 oyun için saçma bir kombinasyon. Sizin kullanım amacınızı bilmediğimden bu konuda da bir şey demeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…