Bilgisayara SATA SSD takmak yavaşlatır mı?

Teşekkürler hocam ben anlatamadım tam oyunlar Windows falan M.2'de olacak zaten sadece resimleri attığım bir SATA var işte onu resimleri atacağım zaman USB çeviriciyle takıp atıyorum diyorum ki anakarta taksam hep takılı kalsa açılışta falan yavaşlatır mı?

Teşekkürler hocam.

Bir şey olacağını zannetmiyorum.

Merhaba, PC'ye anakarttan bir kabloyla SATA SSD takılıyor sanırım. SSD ama girişi HDD gibi, onu takarsam açılışta veya oyunlarda yavaşlatır mı? Windows ve oyunlar anakarttaki M.2 SSD'de olacak, ayrıca HDD de takacağım. Yavaşlatmıyorsa sanırım 2 giriş var.

SATA SSD takmak FPS düşürür diyorsanız neden düşürsünki? İsterseniz 5 6 disk takın sadece sistem biraz daha fazla güç tüketir. Onu da anlamazsınız bile.

Teşekkürler hocam ben anlatamadım tam oyunlar Windows falan M.2'de olacak zaten sadece resimleri attığım bir SATA var işte onu resimleri atacağım zaman USB çeviriciyle takıp atıyorum diyorum ki anakarta taksam hep takılı kalsa açılışta falan yavaşlatır mı?

Teşekkürler hocam.

Rica ederim. Ben direkt anakart takacaksın sandım. USB SATA aparatından bahsediyorsun değil mi? Takılı kalmasında herhangi bir zararı yok. Flash bellek gibi kullanacaksın demek ki kullanabilirsin. SSD zaten bilgisayarı yavaşlatmaz aksine hızlandırır. Onun haricinde istediğin kadar ekstra depolama tak. Yeter ki en hızlı olan ve mutlaka DRAM desteği olan depolama biriminde kurulu olsun Windows yeterli.

@Worthless0 SSD bozuk olmadığı sürece PC'nin açılışına veya normal kullanımına hiçbir etkisi yok. Ayrıca M.2 ile SATA SSD'ler arasındaki yükleme hızları çok kısa saniyeler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı