Bilgisayara soda döküldü

alyaarch

Femtopat
Herkese merhaba, benim bir sorum olacaktı. Bilgisayarım Lenovo Legion oyun bilgisayarı ve elimin çarpması sonucu biraz sade soda döküldü hemen sildim yaş olan yerleri, çalışmasında falan sanki daha yavaşladı gibi hissediyorum ve fan sesi arttı, acaba kötü bir şey olmuş mudur yoksa psikolojik olabilir mi?

Herkese merhaba, benim bir sorum olacaktı. Bilgisayarım Lenovo Legion oyun bilgisayarı ve elimin çarpması sonucu biraz sade soda döküldü hemen sildim yaş olan yerleri, çalışmasında falan sanki daha yavaşladı gibi hissediyorum ve fan sesi arttı, acaba kötü bir şey olmuş mudur yoksa psikolojik olabilir mi?

Arkadaşımada olmuştu bozulucak o servise götür ama çok para alacaklar senden bende de legoin 5 var Full klavye değişiyor bana da satıcı demişti en az 3bin liran gider geçmiş olsun.

bir servise götürün ama garanti devrede olmayabilir çünkü bu tür şeyler kullanıcı hatasına düşer ama genede götürün

Hemen fön makinesı ile içini kurutun sonra açın eğer olmadıysa teknik sevise göderin.
Şunu yapmayın öncelikle.

Bence cihazı uzun bir süre açmayın. İçine gittiyse bile kuruduğundan emin olalım. Eğer sağlama almak isterseniz servise götürebilirsiniz ama garanti dışı işlem yaparlar.
Klavyeyi fön makinesi ile kurutun.
Ya kardeşim bi kere yazmışsın yetmemiş bidaha yazmışsın. Bi de yanlış yönlendiriyorsun insanları. Amacın ne?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı