Bilgisayara soda döküldü

Herkese merhaba, benim bir sorum olacaktı. Bilgisayarım Lenovo Legion oyun bilgisayarı ve elimin çarpması sonucu biraz sade soda döküldü hemen sildim yaş olan yerleri, çalışmasında falan sanki daha yavaşladı gibi hissediyorum ve fan sesi arttı, acaba kötü bir şey olmuş mudur yoksa psikolojik olabilir mi?
eğer laptopu sökmeyi biliyorsanız söküp içini güzelce sellozik tiner yardımı ile silin derim çünkü sıvı teması daha kötü şeylere yol açabilir

Maalesef çok geç kaldım galiba jürim olduğu için ve zamanım olmadığı için götüremedim şu an 1 hafta kadar oldu ve kendime kızıyorum sadece.
eğer çalıştırmadıysanız o şekilde bu süre zarfında problem değil ama çalıştıysa ve devam ediyorsa çalışmaya ilerleyen zamanlarda sorun çıkartma ihtimali var ama şanslıysan hiç birşey olmaz :D

Şunu yapmayın öncelikle.

Bence cihazı uzun bir süre açmayın. İçine gittiyse bile kuruduğundan emin olalım. Eğer sağlama almak isterseniz servise götürebilirsiniz ama garanti dışı işlem yaparlar.

Ya kardeşim bir kere yazmışsın yetmemiş bir daha yazmışsın. Bir de yanlış yönlendiriyorsun insanları. Amacın ne?

Merhaba galiba geç kaldım dediklerinizi yapmakta şu an 1 hafta kadar oldu ve ödevlerden dolayı da götürebileceğimi sanmıyorum ama deneyeceğim değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Eğer çalıştırmadıysanız o şekilde bu süre zarfında problem değil ama çalıştıysa ve devam ediyorsa çalışmaya ilerleyen zamanlarda sorun çıkartma ihtimali var ama şanslıysan hiçbir şey olmaz :D

Şanslı kişi olmayı dileyeceğim o zaman galiba tamamen yanlış şeyleri yapmışım :/ değerli önerileriniz için teşekkür ederim.
Bilgisayar donanım taraması yaptı ve ana kartta falan hiçbir sorun çıkmadı.

Son düzenleme:
Öncelikle bende de Lenovo lgeion var 30 dk önce sade soda döktüm ve bilgisayarı hemen ters cevirip tişörtümle sodayı temizlemeye çalıstım bu duurum zarfında bilgisayara çalışıyordu herhangi bir sorun oluşmadı sonra PC açık şekilde kurutma makinesıyla kuruttum 5 dk sonrada PC'yi kapattım sonra içim rahat etmedi tekrar kapalı şekilde kurttum iyice kuttuktan sonra açtım şu anlık herhangi bir sorun yok ilerleyen günlerde ne olacağını göreceğiz.

Öncelikle bende de Lenovo lgeion var 30 dk önce sade soda döktüm ve bilgisayarı hemen ters cevirip tişörtümle sodayı temizlemeye çalıstım bu duurum zarfında bilgisayara çalışıyordu herhangi bir sorun oluşmadı sonra PC açık şekilde kurutma makinesıyla kuruttum 5 dk sonrada PC'yi kapattım sonra içim rahat etmedi tekrar kapalı şekilde kurttum iyice kuttuktan sonra açtım şu anlık herhangi bir sorun yok ilerleyen günlerde ne olacağını göreceğiz.
umarım bir sorun olmaz ilerleyen günlerde de bende fan sesi değişti birazcık .

Şu an ne halde peki bilgisayarınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı