Bilgisayara SSD Kurulumu Nasıl Yapılır?

DrunkPenguin

Kilopat
Daha fazla  
Orijinal Windows 10 sisteme sahibim. Samsung Evo 850 SSD almış bulunmaktayım fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum. Bilgisayarı Windows içinden sıfırlayıp SSD'yi kurma şansım var mı?

Bu konuda fikri olan yok mu acaba?

Kusura bakmayın arkadaşlar. SSD' ye Windows kurmak istiyorum fakat şuan elimde orijinal Windows bulunmakta. Ne yapacağımı bilmiyorum.

@DrunkPenguin bu video ile kolayca eski Windows dosyalarını yeni SSD'ye taşıyabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar,

Çok teşekkür ederim fakat çözemediğim bir problem ile karşılaştım. Aldığım SSD 250 GB ve şu an C diskinde 280 GB dosya var ve bunların hiç birisinde oyun yok. Oyun olmayan diğer dosyalar da ise 35-40 megabaytlık programlar mevcut. Bu sebeple şuan için klonlayamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@DrunkPenguin dosyalarınızın bazılarını bulut platformlara (drive, onedrive, yandex disk, mega vb.) yedekleyin ya da çok çok önemli olmayanları silin.

Programları internetten bulup kurabilirsiniz zaten. Programa ait verileri ve kişisel dosyalarınızı yedeklerseniz, klonlama işiniz kolaylaşır.

@DrunkPenguin dosyalarınızın bazılarını bulut platformlara (drive, onedrive, yandex disk, mega vb.) yedekleyin ya da çok çok önemli olmayanları silin.

Programları internetten bulup kurabilirsiniz zaten. Programa ait verileri ve kişisel dosyalarınızı yedeklerseniz, klonlama işiniz kolaylaşır.

Dostum şöyle bir sıkıntı içerisindeyim. Hangi klasörün Windows ile alakalı olduğundan emin değilim. Haliyle silmeye kalkışamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı