Bilgisayara Takılan USB Bellekleri Tarayan Program Önerisi

Theodore34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hepimiz USB bellekler kullanıyoruz ve zamanı geldiğinde arkadaşımızın veya tanıdığımızın USB belleklerini takmamız gerekiyor. Bu belleklerin virüslü olup olmadığından emin olamıyoruz. Sistemim yeni ve takacağım USB belleklerden sistemimin virüs kapacağından çekiniyorum. Bilgisayara takılan USB bellekleri ilk takıldığında tarayıp sisteme virüs bulaşmasını engelleyen ücretsiz bir program önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir herhangi bir antivirüs programı yetecektir.
Örneğin Kaspersky Free.

İndirmek için: Kaspersky Free

Son düzenleme:
Eset Smart Security 10 var sistemimde. USB belleği takınca bir işlem yapmadan taratmam mı gerekir?
Otomatik pencere çıkması lazım ayarlarıyla oynamadıysanız Windows ve Eset'in. Tanımlama listesinde bulunuyorsa zararlıyı silecektir.

Bu tarz uygulamalardan istemektesin anlaşılan.

USB Disk Security 6'nın Temel Özellikleri

USB Safely Remove

MCShield ::Anti-Malware Tool::

Fakat belirttikleri gibi günümüz antivirüs yazılımları Eset de dahil, otomatik olarak USB bellekleri taramakta. Zararlı yazılım aktifleştiğinde silmekte. Yani bu tür uygulamalar kullanmanıza pek de gerek yok gibi.
Teşekkürler yanıtınız için bugün USB belleğı taktım ve dediğiniz gibi virüs programımla taradım sorun çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı