Bilgisayara virüs girdi

Yer
Toussaint Düklüğü
Bilgisayara virüs girdi. Steam hesabıma girmeye kalkıştı bir sürü kod geldi telefona sonra Steam'i saldı. Gmail'i mi çalmaya çalıştı onu da yapamadı. Şifre değiştirdim. Epic Games'i değiştirdi onu geri aldım. Rockstar'da aynı şekilde. Bilgisayarı MB ile tarattım birkaç şey buldu onları sildim. Format atacağım birkaç önemli dosyam var, onları hard Disk'e atmak istiyorum da ya PC'den silinmese hard diske geçerse diye korkuyorum. Var mı önerebileceğiniz bir şey?

Bilgisayara virüs girdi. Steam hesabıma girmeye kalkıştı bir sürü kod geldi telefona sonra Steam'i saldı. Gmail'i mi çalmaya çalıştı onu da yapamadı. Şifre değiştirdim. Epic Games'i değiştirdi onu geri aldım. Rockstar'da aynı şekilde. Bilgisayarı MB ile tarattım birkaç şey buldu onları sildim. Format atacağım birkaç önemli dosyam var, onları hard Disk'e atmak istiyorum da ya PC'den silinmese hard diske geçerse diye korkuyorum. Var mı önerebileceğiniz bir şey?
MWB ve Kaspersky ile tam tarama yapın bulunan tehditleri silin daha sonra sıkıntı yaşamazsanız devam edersiniz formatlamadan.

Virüs programları bu tarz şeyler için var, 30-40 MB RAM'den feda ettiğiniz zaman sizi koruyorlar zaten.
Olan oldu yapacak bir şey yok temiz format atarım. Acaba şey olur mu onu düşündüm diğer cihazların Mail adreslerine saldırı olur mu? Ailemle yaşıyorum.

Siz siz olun tıkladığınız linklere, indirdiklerinizi VirusTotal’de taramadan kullanmamaya dikkat edin.
Acaba evdeki diğer cihazların Mail adreslerine bir şey olur mu peki hocam?

Olan oldu yapacak bir şey yok temiz format atarım. Acaba şey olur mu onu düşündüm diğer cihazların Mail adreslerine saldırı olur mu? Ailemle yaşıyorum.

Acaba evdeki diğer cihazların Mail adreslerine bir şey olur mu peki hocam?
Diğer cihazlara aynı dosyayı kurmadıysan sorun olmaz. Kurulum yapılan bilgisayarı dinleyebilirler sadece. (Dinlemekten kastım yazılanları, kayıtlıları görürler)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı