Evet önce Malwarebytes indirip tarama yap sonrasında Kaspersky kurulu kalsın ikisini aynı anda kullanamıyorsun zaten birini illa silmen gerekiyor.İkisini de indireyim yani.
Evet önce Malwarebytes indirip tarama yap sonrasında Kaspersky kurulu kalsın ikisini aynı anda kullanamıyorsun zaten birini illa silmen gerekiyor.İkisini de indireyim yani.
İkisini de indireyim yani
Ama Kaspersky aktif olarak sadece kendisinin çalışmasını istiyor.
Evet önce Malwarebytes indirip tarama yap sonrasında Kaspersky kurulu kalsın ikisini aynı anda kullanamıyorsun zaten birini illa silmen gerekiyor.
Önce Malwarebytes ile bilgisayarını tara sonuçlara bir bak. Ayrıca mümkünse Avast'ı sil.Arkadaşlar bilgisayardan internet hızına bakıyorum 5 Mbps telefondan aynı odada bakıyorum 38 Mbps virus olabilir mi acaba?
Anladım teşekkürler.Ama Kaspersky aktif olarak sadece kendisinin çalışmasını istiyor
Hocam amacım aynı anda kullanmak değil. malware ile tarama yaptıktan sonra kaspersky ile de yapabilir miyim?Evet önce Malwarebytes indirip tarama yap sonrasında Kaspersky kurulu kalsın ikisini aynı anda kullanamıyorsun zaten birini illa silmen gerekiyor.
Önce Malwarebytes ile bilgisayarını tara sonuçlara bir bak. Ayrıca mümkünse Avast'ı sil.
Yapabilirsin.Anladım teşekkürler.
Hocam amacım aynı anda kullanmak değil. malware ile tarama yaptıktan sonra kaspersky ile de yapabilir miyim?
Anladım teşekkürler.
Hocam amacım aynı anda kullanmak değil. Malware ile tarama yaptıktan sonra Kaspersky ile de yapabilir miyim?
Hocam neden sileyim anlamadım ki. amacım zaten ikisini aynı anda kullanmak, taratmak değil. birisinden tarama yapıp bitirdiğimde diğerinden de yapabilir miyim onu soruyorum.Şimdi bir kere Malwarebytes indirip tara sonra sil ve Kaspersky kullan hep.
Çok şüphelendigin zamanlar tekrar Malwarebytes indir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.