Bilgisayara virüs mü girdi?

Nooharey

Decapat
Daha fazla  
Kurulum TV'den Streamers Life Simulator indirdim ve kurdum. Oyun açılıyor oynanıyor fakat kendiliğinden 3 farklı oyun daha kurdu. Silmek için dosya konumuna git dedim ve rundll32 adlı bir dosyaya götürüyor.

Edit: Kendiliğinden indirdiği oyunlarda World of Tanks da var. Açmaya çalışınca ne olacak diye denedim World of Tanks'ın sitesine attı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes indirin, tarama yapın ve sonuçları buraya iletin.

Virüs indirmiş olabilirsiniz, bazı virüsler kendini öyle gösterebiliyor.

Kimse zaten "Korsan oyun nasıl indiririm?" demedi. "Virüs mü bulaşmış?" dedi

Crack indirmişsiniz sanırım, kurulum sırasında size soruyor bunları da indirsin mi diye okumadan evet demişsiniz.

Crack indirmişsiniz sanırım, kurulum sırasında size soruyor bunları da indirsin mi diye okumadan evet demişsiniz.

Fakat dosya konumuna gitmeye çalıştığımda rundll32 adlı dosyaya atıyor sorun var mıdır sence?

Fakat dosya konumuna gitmeye çalıştığımda rundll32 adlı dosyaya atıyor sorun var mıdır sence?
Dediğim gibi virüsler sistem dosyaları gibi gösterebiliyor kendini, bi' tarama yapmadan bilemeyiz.

Hayır sıkıntı yok zaten kısayoldur onlar direkt silip geçebilirsiniz.
Nasıl yani siz "Rundll32.exe" dosyasına kısayol mu dediniz, ben mi yanlış anladım?

Bir de dosya konumuna göre değişebilir durum. @Nooharey

Nasıl yani siz "Rundll32.exe" dosyasına kısayol mu dediniz, ben mi yanlış anladım?

Bir de dosya konumuna göre değişebilir durum. @Nooharey

Ben arkadaşın "Rundll32.exe" diye bir Exe'den bahsettiğini görmedin boş kısayol dosyasıdır diye tahmin etim bu yüzden oraya atıyor olabilir.

Sonuç budur.

Sonuç.

Dosya Ekleri

• Malwarebytes Premium Trial 4.5.31 24.06.2023 12_31_51.png
    145,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…