Öncelikle yanlış başlığa yazıyorsam özür dilerim. Sırf bu konu için en acilinden üye oldum 
Geçen günlerde kırtasiyeye flash bellek ile çıktı almak gibi bir hata yaptım. Bugün flashı laptopa takınca hemen.
win32/sillysharecopy.e inf worm.
(Konum olarak D:\ autorun diye bir yerde mi neydi.)
Adlı bir virüs uyarısı verdi. (sanırım solucan virüsmüş...) Hemen flashı çektim ama artık eminim çok geç oldu
kaldır dedim ama o olmayınca karantinaya aldım. Şu an "kaldırıldı veya tekrar yüklendi" yazıyı Defender üzerinden bakınca. Karantinaya alındı da yazmıyor...
Bende Microsoft Defender dışında av yok. Onunla hem normal hem çevrimdışı tarama yaptım bir şey bulamadı.
Allah için bana yardım edin. Aşırı bilgisiz birisiyim bu konularda. Virüs gitmiş midir? Hala varsa nasıl anlarım? Ne yapmam lazım?
Çok teşekkür ederim şimdiden.

Geçen günlerde kırtasiyeye flash bellek ile çıktı almak gibi bir hata yaptım. Bugün flashı laptopa takınca hemen.
win32/sillysharecopy.e inf worm.
(Konum olarak D:\ autorun diye bir yerde mi neydi.)
Adlı bir virüs uyarısı verdi. (sanırım solucan virüsmüş...) Hemen flashı çektim ama artık eminim çok geç oldu

Bende Microsoft Defender dışında av yok. Onunla hem normal hem çevrimdışı tarama yaptım bir şey bulamadı.
Allah için bana yardım edin. Aşırı bilgisiz birisiyim bu konularda. Virüs gitmiş midir? Hala varsa nasıl anlarım? Ne yapmam lazım?
Çok teşekkür ederim şimdiden.
Son düzenleyen: Moderatör: