Bilgisayarcı orijinal Windows kurmamış

Çoğu bilgisayarcı Windows 10 veya Windows 11 kurar ve deneme sürümünde bırakır ya da KMS yükler. Sizin söylemeniz gereken denemede bırak ben kod alacağım demenizdi.

Sona bir key alıp kendiniz etkinleştirmeniz gerekiyordu.

KMS ile kullanmak çok sorun değil. (bir süre sonra Win silip tekrar lisans isteyecek) Ama silip kendi kodunuzu satın alın aktif edin uğraşmayın bunlarla.

Son olarak "kendin format at" diyen arkadaşlar. Bu işi herkes yapabilse yapardı. Boş beleş konuşmaya gerek yok.

Çoğu bilgisayarcı Windows 10 veya Windows 11 kurar ve deneme sürümünde bırakır ya da KMS yükler. Sizin söylemeniz gereken denemede bırak ben kod alacağım demenizdi.

Sona bir key alıp kendiniz etkinleştirmeniz gerekiyordu.

KMS ile kullanmak çok sorun değil. (bir süre sonra Win silip tekrar lisans isteyecek) Ama silip kendi kodunuzu satın alın aktif edin uğraşmayın bunlarla.

Son olarak "kendin format at" diyen arkadaşlar. Bu işi herkes yapabilse yapardı. Boş beleş konuşmaya gerek yok.
Hocam ben anlamamki formatı herkes atamazmi yani

Hocam ben anlamamki formatı herkes atamazmi yani
Herkez format atabilir tabiki ..

Sözüm sana değil. Burada "formatını kendin at" diyenlere. Sen bilmiyorsun ve birine yaptırmışsın bu normal bir durum. Tek yapman gereken şey km sil ve bir kod alıp etkinleştir.

Herkez format atabilir tabiki ..

Sözüm sana değil. Burada "formatını kendin at" diyenlere. Sen bilmiyorsun ve birine yaptırmışsın bu normal bir durum. Tek yapman gereken şey km sil ve bir kod alıp etkinleştir.
Hocam bu bilgisayara kurulan windows orjinal mı oluyor kafam çok karıştı.

Hocam bu bilgisayara kurulan windows orjinal mı oluyor kafam çok karıştı.
Hocam masaüstünde bilgisayarı kapat diye kısayol vardı üstüne birde quick launch gibi birşey var görev çubuğunda.

Hocam bu bilgisayara kurulan Windows orijinal mı oluyor kafam çok karıştı.

Hocam masaüstünde bilgisayarı kapat diye kısayol vardı üstüne bir de quick launch gibi bir şey var görev çubuğunda.

Orijinal değil işte hocam. Korsan bir aktivasyon gerçekleşmiş. Kendiniz yapabilirdiniz zaten bir şey yok yapmakta. Üstüne 500 TL vermişsiniz çok yazık olmuş. Bu korsan aktivasyon bilgisayarınıza zarar verecektir. Tekrardan  sizin format atmanız gerek. Böyle basit işlere para vermeyin.

Bu iş için 5 lira bile fazla. Üstüne bir de korsan kurulum yapmış. Youtube'da format nasıl atılır diye aratıp bakarak yapabilirsiniz binlerce anlatım var ama yapamam derseniz çevrenizde format atabilecek güvendiğiniz birine yaptırın. Kurulum bittikten sonra da netten 100-200 liraya Windows orjinal ürün anahtarı alırsınız hepsi bu.

Başka yere götürmenin faydası olacağını sanmıyorum çoğunlukla bu şekilde.
CMD'yi açıp smlgr/dli yazdığında çıkan sonucu SS olarak paylaş.
Ek olarak KMSpico isminde uygulama var mı?
Hayır görev yöneticisinde çalışıyor durumdaydı kapattım

Başka yere götürmenin faydası olacağını sanmıyorum çoğunlukla bu şekilde.
CMD'yi açıp smlgr/dli yazdığında çıkan sonucu SS olarak paylaş.
Ek olarak KMSpico isminde uygulama var mı?

Hocam görev yöneticisinde böyle sizin yazdığınız yanlış sanırım bir şey olmadi.

Linux kurduğunu nasıl düşündünüz hocam arayüzün linux ile alakası yok.

Adam kms suncusuna bağlamış çabuk çık.
Hocam nasıl çıkacağım görev yöneticisinden kapattığımda, bilgisayarı aç kapa yapınca yine geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG20240802185353.jpg
    IMG20240802185353.jpg
    153,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Hayır görev yöneticisinde çalışıyor durumdaydı kapattım

Hocam görev yöneticisinde böyle sizin yazdığınız yanlış sanırım bir şey olmadi.

Hocam nasıl çıkacağım Görev Yöneticisi'nden kapattığımda, bilgisayarı aç kapa yapınca yine geliyor.

Tamam işte hocam korsan olduğu için çıkıyor. Format atmaktan başka çareniz yok.

Tamam işte hocam korsan olduğu için çıkıyor. Format atmaktan başka çareniz yok.

Hocam yarın atacağım format icin Windows'u olam bir USB var yeniden başlat yapıp F12 basacagim değil mi?

Hocam yarın atacağım format icin Windows'u olam bir USB var yeniden başlat yapıp F12 basacagim değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı