Peki başka kart takıp atıyorum 3060 takıp sistemde 4070s gibi göstermesi mümkün müdür?
Kesinlikle. Eğer illa bırak deseydi de başka bilgisayarcıya götürürüm derdiniz. İşini ahlaklı ve düzgün yapan bir bilgisayarcıysa sistemi gözünüzün önünde kurmayı dert etmez.
arkadaşların dediği gibi herşeyi yapabilir eğerki spariş verdiğin parçaları henüz ona vermediysen şimdi de verme al kasanı yutub dan yada bu işleri bilen birine götür biligsayarcıların çoğu aynı5 gündür internet üzerinden ucuza parça bulup satın alıyorum ve bugün hepsi elime ulaştı. PC toplamayı bilmediğim için hepsini bilgisayarcıya verdim yarın halledeceğini söyledi. İçim rahat etmiyor parça çalar mı veya parçayı calıp başka ekran kartı varmış gibi gösterebilir mi aydınlatır mısınız?
ramleri test edebileceğim bir uygulama ile anlayamaz mıyım kaç mhz olduklarını veya parçaları tek tek çıkartıp baksam@Emir13, hiçbir zaman için bilgisayarcılara güvenemedim, çoğunlukta kendi işimi kendim hallettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.