Bilgisayarcı parça çalmış ne yapabilirim?

İyi gene 8 olan RAM'ı 512 MB ile değiştirmiş yav**ğın oğlu denizliye gelince açınca anladım tabii bir 10 yıl önce oldu bu olay.

Benim bir yakınımın 6GB RAM'i var iken 1GB RAM ile değiştirmişti başka bir hırsız. Hakkınızı savunmanız lazım. Bir büyüğünüz varsa onla dükkana gidin ve bunu söyleyin ama bunun yumuşağı olmaz. Düpedüz hırsızlık yapılmış. Vermezse yasal yoldan işlem başlatmak sağlıklı olacaktır. Geçmiş olsun.

Şimdi adama söylesen adam doğal olarak ben yapmadım diyecek bilmiyorum diyecek. Ben yaptım diyecek hali yok. O yüzden polise gidip durumu anlatıp dükkandaki (varsa) güvenlik kamerasını inceletebilirsin.

Ne deseniz haklısınız aslında. Sabahtan polis bi abiyle konuşmuştum, keşke fotosunu çekseydin vermeden önce dedi. Gittik bilgisayarcıyla babamla, adam inkar etti tabi. Kamera vs bakındım, ne gezer. Hırsız adam önlemini almaz mı. Anlaşamadık, dövemezdik de adamı iri yarı bir şey kocaman. Çoluğundan çocuğundan sağlığından çıksın o para haram olsun dedim çıktım. Buradan da duyuruyorum FİBERTECH diye bi yer. Denizli Saltak Caddesinde dükkanı Sahibinden'de tonla ilanı var laptop vs.

https://fibertechbilisim.sahibinden.com/ bu şerefsizin yeri yolum 5 6 ay sonra Denizli'ye düşerse kafes dövüşü .

Gece oraya git ve kapısına ben dolandırıcıyım yaz. Bir daha oraya kimse gitmez ve adam iflas eder.

Bizim bilgisayarcı adamın dibi aga her zaman ona götürdük çok oynadık diye anakart yandı hatrım olsun diyerek yeni anakart taktı adam (tabii babamla hemşeriler miş )

Hocam konuya şuan rastladım .

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_2021-08-09_14-30-10.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 142
Eğer cidden öyle bir şey olduğunu düşünüyorsan, polise gitmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…