Bilgisayarcı parça çalmış ne yapabilirim?

Maalesef sizin de ihmalkarlığınız söz konusu ama iş işten geçmiş artık. Abiniz, babanız, amcanız vs. yaşça büyük bir akrabanızla baskı yapıp alman faydalı olacaktır. Tek başına gidersen seni başından savar.

Arkadaşın bir ihmarkarlığı yok. Tamamen bilgisayarcının hırsızlığı ve namussuzluğu. Tabii yine de tedbirli olmak lazım

Hocam en iyisi git adam gibi konuş eğer anlamaz ise savcılık ya da polise git yine parçayı vermez is Allah ne verdiyse ağız burun dal. Benim daha önce kötü bilgisayarımın 2 GB RAM'ini almışlar bende diyorum PC niye yavaş çalışıyor bir baktım 1GB RAM takmışlar gittim bilgisayarcıya söyledim ben yapmadım dedi. 2 GB RAM nerede dedim adam başladı savunmaya bende sinirlendim bir tane vurdum adam gitti korkudan 8 GB taktı:)

Tüketici heyetlerine git dava aç iş siyasete de sıçrasın :)
Ben laptopu bakıma götürecegim zaman fotolarını çekiyorum markalarını vb saati çalışıp çalışmadıgını çekiyorum yiyorsa parça çalsın.

Bence kendin tamir etmek veya bir tanıdığına tamir ettirmek en sağlıklısı olacaktır. Ben kendim tamir etmeye çalışıyorum. Bu yüzden bu forumdayız zaten.

Hiç biriniz yapıcı yorum yapmamışsınız ne yazık ki. Dostum dövsen,polise gitsen de adamın parçalarını çaldığını nasıl ispatlayacaksın sonuçta polis ve ya savcılık bir cümlene bakıp bilgisayarcıya ceza mı kesecek ? nasıl ispatlayacağını düşün bence

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı