Bilgisayarcı parça çalmış ne yapabilirim?

Hocam en iyisi git adam gibi konuş eğer anlamaz ise savcılık ya da polise git yine parçayı vermez is Allah ne verdiyse ağız burun dal. Benim daha önce kötü bilgisayarımın 2 GB RAM'ini almışlar bende diyorum PC niye yavaş çalışıyor bir baktım 1GB RAM takmışlar gittim bilgisayarcıya söyledim ben yapmadım dedi. 2 GB RAM nerede dedim adam başladı savunmaya bende sinirlendim bir tane vurdum adam gitti korkudan 8 GB taktı:)

İyi gene 8 olan RAM'ı 512 MB ile değiştirmiş yav**ğın oğlu denizliye gelince açınca anladım tabii bir 10 yıl önce oldu bu olay.

Benim bir yakınımın 6GB RAM'i var iken 1GB RAM ile değiştirmişti başka bir hırsız. Hakkınızı savunmanız lazım. Bir büyüğünüz varsa onla dükkana gidin ve bunu söyleyin ama bunun yumuşağı olmaz. Düpedüz hırsızlık yapılmış. Vermezse yasal yoldan işlem başlatmak sağlıklı olacaktır. Geçmiş olsun.

Ne deseniz haklısınız aslında. Sabahtan polis bi abiyle konuşmuştum, keşke fotosunu çekseydin vermeden önce dedi. Gittik bilgisayarcıyla babamla, adam inkar etti tabi. Kamera vs bakındım, ne gezer. Hırsız adam önlemini almaz mı. Anlaşamadık, dövemezdik de adamı iri yarı bir şey kocaman. Çoluğundan çocuğundan sağlığından çıksın o para haram olsun dedim çıktım. Buradan da duyuruyorum FİBERTECH diye bi yer. Denizli Saltak Caddesinde dükkanı Sahibinden'de tonla ilanı var laptop vs.

Ne deseniz haklısınız aslında. Sabahtan polis bir abiyle konuşmuştum, keşke fotosunu çekseydin vermeden önce dedi. Gittik bilgisayarcıyla babamla, adam inkar etti tabii. Kamera vs bakındım, ne gezer. Hırsız adam önlemini almaz mı? Anlaşamadık, dövemezdik de adamı iri yarı bir şey kocaman. Çoluğundan çocuğundan sağlığından çıksın o para haram olsun dedim çıktım. Buradan da duyuruyorum fibertech diye bir yer. Denizli saltak caddesinde dükkanı Sahibinden'de tonla ilanı var laptop vs.

https://fibertechbilisim.sahibinden.com/ bu şerefsizin yeri yolum 5 6 ay sonra Denizli'ye düşerse kafes dövüşü :D.

Lenovo G50-70 modeli laptopumuz vardı. Geçen hafta arıza verdi. Ben yokken de evdekiler bir bilgisayarcıya götürmüş. O da birkaç gün sonra anakartı yanmış değişmesi lazım diyerek göndermiş. Dün aynı model bir anakart buldum, laptopun anakartı nasıl sökülür diye denemek için dur şunu bir sökeyim dedim. Kapağı açmamla başımdan kaynar sular döküldü. Ramaxel marka 4 GB DDR3L RAM'im olacaktı. Seagate Thin 500 SSHD vardı. Yerine üstünde etiket bile olmayan bir HDD ve yine etiketsiz bir RAM takmış. RAM'in değiştiğini renginden anladım. Üstüne bakılırsa dandik bir şey. HDD'yi masaüstü bilgisayara takarak denedim, bilgisayar görmüyor bile! HDD çalışmıyor.

Bunu götürüp gitsek geri, ne olacak? Nasıl kanıtlayacağız ki benim 4 GB RAM 500 HDD vardı diye. Ne yapabilirim bu durumda?
Eğer sosyal ekibi tarafından sorun olmayacaksa ben o dükkanı burada ifşa etmek istiyorum.

Bizim bilgisayarcı adamın dibi aga her zaman ona götürdük çok oynadık diye anakart yandı hatrım olsun diyerek yeni anakart taktı adam (tabii babamla hemşeriler miş :D )

Yürü be kim tutar seni modern robin hood. Bu arada bizim ram ve hdd'yi de buluver sana zahmet. Şaka bir yana dikkat edin arkadaşlar. Mecbur değilseniz gitmeyin böyle yerlere. Giderken de her türlü önleminizi alın. Ben yandım siz yanmayın.
Hocam konuya şuan rastladım :D .

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_2021-08-09_14-30-10.png
    Ekran görüntüsü_2021-08-09_14-30-10.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 141
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı