Bilgisayarcı parça çalmış olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Abuzer.Kömürcü hocam ekran kartınızın fotoğrafını atarsanız daha çok rahatlayacağım bir de siz sisteminizi hiç bilgisayarcıya götürdünüzmü götürmediyseniz bir atarsanız sorunu çözeceğim karşılaştırıcam.

Bende böyleyim kendi emeğim ile aldım 1-2 tamir görse kafayı yiyorum ama alet alt tarafı bu kadar takılırsak iyi olmaz.

Trol değilim arkadaş fotoğrafı atarsa rahatlıyacağım karşılaştırma yapacağım.

@Abuzer.Kömürcü hocam ekran kartınızın fotoğrafını atarsanız daha çok rahatlayacağım bir de siz sisteminizi hiç bilgisayarcıya götürdünüzmü götürmediyseniz bir atarsanız sorunu çözeceğim karşılaştırıcam.
Bak belki ekran kartını direkt çalmaz da aynı modelin arızalısıyla değiştirmiştir falan maazallah şimdi :D.
Ramleri de değiştirir ışıksız takar böyle aç bak içine pc duruyor mu ?

Sıkıntı yok PC de. Çok abartıyorsunuz ayrıca durduk yere insanlarin hakkina girmeyin. Madem bu kadar çok tırsıcaktıniz niye verdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak belki ekran kartını direkt çalmaz da aynı modelin arızalısıyla değiştirmiştir falan maazallah şimdi :D.

Siz söyleyince bayağı geerildim.
Sıkıntı yok PC de. Çok abartıyorsunuz ayrıca durduk yere insanlarin hakkina girmeyin. Madem bu kadar çok tırsıcaktıniz niye verdiniz?

Arkadaş fotoğrafı atsa konu kapanacak. Bir durum yok hocam.

Bir insan bilgisayardan anlamıyorsa kim ona nasıl yardımcı olabilir daha parçaların ne olduğunu belirtmemişsin yada bilmiyorsun tahminmi edicez?

GPU GTX 1060mı yoksa GTX 1660 serisinden mi?

Bir insan bilgisayardan anlamıyorsa kim ona nasıl yardımcı olabilir daha parçaların ne olduğunu belirtmemişsin ya da bilmiyorsun tahminmi edeceğiz?

R53600X.
ASUS GTX1660s
G.Skill Trident zneo16GB RAM 3600MHz.
Anakartım ASUS X570-P
Bir insan bilgisayardan anlamıyorsa kim ona nasıl yardımcı olabilir daha parçaların ne olduğunu belirtmemişsin ya da bilmiyorsun tahminmi edeceğiz?

GPU GTX 1060mı yoksa GTX 1660 serisinden mi?

1660

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı