Bilgisayarcıda Windows yüklemek

(Arkadaşlar ben Windows yükleyemem)
FreeDOS Lenovo dizüstüm var.
Bilgisayarcıda kaç saatte hallolur?
Saat 12 de vereceğim.
Kaç TL olur?

1-2 saate yükler ama onla birlikte neler kurar bilemezsin pek güvenilir olmaz. Kendim kuramam demişsin ama kurması çok kolay bence bilgiseyarcıya verme.

Ben yapamam dersen sorunlarla karşılaşman muhtemel. Anlaşılan bu konularda pek bilgili de değilsin, anlaman zor olabilir.

YouTube üzerine birçok içerik mevcut. Onlara bakarak kendin yapmayı denemen daha iyi olacaktır. Bilgisayarcıya vereceğin parayla da Windows etkinleştirme kodu satın alırsın, rahatça kullanırsın. Günümüzde maalesef bilgisayarcılara güvenmek zor ve eminim ki büyük çoğunluğu KMS kullanıyor.

RAM'ler fazla gelmiş bende aldım birini.

Dostum YouTube'dan git yap bende anakart için bilgisayarcıya verdim adam format atmış içine driver pack Driver Booster işe yaramaz her şeyi kurmuş KMSpico falanda kurmuş. Gidip kendim orijinal Windows kurmakla uğraştım şu belalı bilgisayarcı yüzünden yaptırma kardeşim ekran kartını falan cukkalarlar :D

Bilgisayarcı = KMSpico
Ben buraya video burakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarcının kullandığı ISO bozuk olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı