Bilgisayarcılar RAM satar mı?

Hocam Papara kartı da CarrefourSA gibi yerlerden alıp para yükleyebilir aynı şey ininal 5 TL vermeye gerek yok ve Papara daha kullanışlı.

Hocam CarrefourSA her yerde yok şok her kapının önünde var neredeyse yürümesine bile gerek kalmaz ayrıca 5TL bir defa veriyor ininal Tosla daha az yürütür deyim kimin işine geliyorsa ben yürüyeceğime 2TL daha fazla verip yükletirim deyim.
 
Hocam CarrefourSA her yerde yok şok her kapının önünde var neredeyse yürümesine bile gerek kalmaz ayrıca 5TL bir defa veriyor ininal Tosla daha az yürütür diyeyim kimin işine geliyorsa ben yürüyeceğime 2TL daha fazla verip yükletirim diyeyim.
Hocam tek CarrefourSA'da yok birçok satış noktası var. Sakin olun. Arkadaş ne istiyorsa onu alır. Fanboyluk yapmaya gerek yok. Bide belki yanında CarrefourSA var şok uzakta ne alaka hocam 🤣.
 
Bir keresinde RAM'lerin fiyatlarını sormak için 5-6 tane bilgisayarcıya gitmiştim ve RAM fiyatları gerçekten çok cüzzi fiyatlardı örnek vermek gerekirse bir bilgisayarcı DDR3 4 GB RAM'in fiyatını 550 TL olduğunu söylemişti.
Hocam bu mu cüzi?
 

Geri
Yukarı