Bilgisayarcının karaktersizliği

alicnayddn

Centipat
Merhaba. Ben tek bu bilgisayarcıdan almam lazımdı çünkü onda paramız kalmıştı kurtarmaya çalışıyoruz.
5bin TL para verdik. R3 3100&1650S sistemi okeyledim. Bize getireceği sistemi son günde söyledi. Getireceği sistem: R5 2600&1650.ekran kartları arasında fark yok fiyat insin diye yaptım diyor. Fiyat inmesin diye işlemciyi yükseltmiş. Yav inşallah aç kalır bu kazıkçı bilgisayarlar.
Babam da beklemeyelim daha fazla alalım dedi. Benim konuşma hakkımı bile kesti adamla konuşmama izin vermiyor. Bilgisayarcı nasıl manipüle ettiyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paranızı sonuna kadar almaya çalışın. Babanız ise hiçbir bilgisi olmadığından alalım aradan çıksın kafası ile takılıyor.

Vatan'dan alsaydınız daha az kazıklanırdınız.

Paranızın peşine düşün, babanıza da gösterin burada yazılanları. Adam hem işlemcinin hem de ekran kartının daha düşük olanını takıp sizden fazla para almış. Kesinlikle paranızı bırakmayın böyle kazıkçılara.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı