Bilgisayarcının laptopa bir şey yaptığı nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan Nami
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 173

Nami

Decapat
Babamın şirketi için bir çok laptopu temizleyen bir bilgisayarcıda ilk kez laptopumu temizlettim. Bilgisayarcının laptopa bir şey yaptığı, bir şey aldığı vs. nasıl anlaşılır? Hiç bilgim yok bu konularda, kendim temizleyemedim zaten.

Valla onun için bilgisayarının özelliklerini tamire vermeden önce bilmeniz gerekiyor. Gerisi kolay girersiniz özelliklere RAM, SSD, HDD, CPU, gibi şeylere bakarsınız karşılaştırma yaparsınız. Ben uzun zamandır, baya uzun zamandır bilgisayarcıların parça çaldığını görmedim duymadım. Bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tabi sadece çalma olarak sormamışınız belki de yeterli bakımı yapılmadı işlemci ve ekran kartı sıcaklık testi yapabilirsiniz gerçi bunun için dediğim gibi önceki değerleri de bilmeniz lazım. Eklemek istediğim bir şey var konudan az alakasız abime bir Monster laptop kakalamışlar işlemci 99 derece oluyor.😃

@MekatronikciAbi @yasin pala Öncesini veya orijinal olması gerekeni bilmiyorum. Bakmak aklıma gelmedi. Kapağı açıp baksam bir şey olur mu ki? Sıcaklık için de normal tarayıcı vs. açıkken 45-50°C gösteriyor. Oyunu daha denemedim, oyunda kaç olmalı?

@MekatronikciAbi @yasin pala Öncesini veya orijinal olması gerekeni bilmiyorum. Bakmak aklıma gelmedi. Kapağı açıp baksam bir şey olur mu ki? Sıcaklık için de normal tarayıcı vs. açıkken 45-50°C gösteriyor. Oyunu daha denemedim, oyunda kaç olmalı?
70-80 altının hava alış durumuna göre değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı