Bilgisayarcıya format attırılır mı?

Hocam formatı yapamıyorsan en azından pcyi sıfırla. Az çok hızlanır yine pc
İçinde trojan var pc'nin.

Klavyede tuş arıyorum diyorsan hiç kendin uğraşma. 1 kerelik git bilgisayarcıya. Zaten pcde eski bir parçasını alıp satmaz. İlk formattan sonra sen windowsa alışırsın sonrakileri kendin atarsın.
Evet hocam. Hatta bilgisayar Arapça yazıyordu 1 saat debelendim Türkçeye çevirmek için.

Hocam aynı şehirde yaşıyorsak yardıma gelebilirim.
Malatyadayım hocam.

Bilgisaycıya götürülmez YouTube'da var zaten bir sürü video onlara bakıp yap.
İkinci bir bilgisayar olsa.

Hocam ben yaptım bir hata siz yapmayın.
Bilgisayarcı parça mı çaldı.

Eğer çok yavaş ise 1 tane güçlü SSD bir de ek RAM taktır maksimum RAM yap laptopu ama ilk format at. Uçar laptop.

En iyisi tanıdık birine taktırmak RAM'ı.

Kardeşim gir YouTube'a internetten öğren format için bilgisayarcıya götürmek mantıksız.
İkinci bir pc olsa tamam. Aslında telefondaki dosyaları okuyor. Format için telefonu mu taksam? Ama mantıksız geliyor.

Son düzenleme:
Sürekli 11 yıldır PC kullanmiyorum diye bahane uydurmussun boşa bahanelere gerek yok. Biraz öğrenme yetin varsa YouTube'a gir Windows 10 format nasıl atılır yaz en basitinden Technopat'in videosu var cok basit şekilde acikliyorlar. Videoda yapılanların aynisini yap bu kadar basit. Biraz kendine güvenin olsun.

Kendime güvenim var. Fakat format atacağım bilgisayarda sanırım trojan var. Zaten İnternete de girmiyor. USB'ye bulaşma ihtimali var. İkinci bir bilgisayar da bulamam.

Son düzenleme:
Kendime güvenim var. Fakat format atacağım bilgisayarda sanırım trojan var. Zaten internete de girmiyor. USB'ye bulaşma ihtimali var. İkinci bir bilgisayar da bulamam.

Trojan USB'ye bulaşmaz korkma ahsdahsa. Seni kim korkuttu olm böyle benim de başıma gelmişti trojan vakası ama gittim taktım USB'yi formatladım merak etme bir şey olmaz.

Trojan USB'ye bulaşmaz korkma ahsdahsa. Seni kim korkuttu olm böyle benim de başıma gelmişti trojan vakası ama gittim taktım USB'yi formatladım merak etme bir şey olmaz.
Bilgisayar nasıl bir virus yediyse 5 dakikada açılıyor her tıklamada 15 saniye bekletiyor. İnternete girdiğimde saatiniz yanlış diyor ayarlıyorum saati kaydetmiyor. 5 dakika açık kalsa elimi yakacak derecede ısınıyor.
Telefona USB dönüştürücü almam lazım. İkinci bir bilgisayar yok internet kafelerde yok.

Dikkat edilmelidir hocam, parça söküp takma işlemi olabilir başında durulmasi gerekir bence.

Uzaktan bağlanıp yardım edelim.

6-7 ye giderken arkadaşların da dediği gibi YouTube dan izleye izleye format atmayı Windows yükseltmeyi alcaltmayi falan becermistim. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…