Kuzenim eski bilgisayarını bana verdi ama çok yavaş ve internete bile bağlanmıyor. Format atmayı bilmiyorum 11 yıl sonra ilk defa bilgisayar elime geçti klavyede harf arıyorum.
Asıl sorum ise bilgisayarcıya götürmek ne kadar güvenli?
Kuzenim eski bilgisayarını bana verdi ama çok yavaş ve internete bile bağlanmıyor. Format atmayı bilmiyorum 11 yıl sonra ilk defa bilgisayar elime geçti klavyede harf arıyorum.
Bilgisayarı biraz kendim iyileştirdim ama aşırı ısınıyor. 10 dakika açık kaldı ve çöktü.Size önerim yapabiliyorsanız kendiniz yapmanız eğer yapamıyorsan bilgisayardan anlayan bir arkadaşıınız vardır ona yaptırın çünkü bilgisayar tamircileri parça çalabiliyor.
Bilgisayarı biraz kendim iyileştirdim ama aşırı ısınıyor. 10 dakika açık kaldı ve çöktü.
İçinde trojan var PC'nin.
Evet hocam. Hatta bilgisayar Arapça yazıyordu 1 saat debelendim Türkçeye çevirmek için.
Malatyadayım hocam.
İkinci bir bilgisayar olsa.
Bilgisayarcı parça mı çaldı.
En iyisi tanıdık birine taktırmak RAM'ı.
İkinci bir PC olsa tamam. Aslında telefondaki dosyaları okuyor. Format için telefonu mu taksam? Ama mantıksız geliyor.
Bilgisayarı biraz kendim iyileştirdim ama aşırı ısınıyor. 10 dakika açık kaldı ve çöktü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.