Janberk Baran YILDIZ
Decapat
Bilgisayarcıya laptop verdim bakımı için, donanımlarımı cebe indirirse anlamamın bir yolu var mı?
Donanımları cebe indirmek demek RAM ını filan sökmek mi?Bilgisayarcıya laptop verdim bakımı için, donanımlarımı cebe indirirse anlamamın bir yolu var mı?
Aslında bakımı kendiniz yapsanız çok daha iyi olurdu. Cihazı aldıktan sonra RAM miktarınıza bakın. Başka çalınabilecek donanım yok. Bakımdan kastınız termal macun değişimiyse bilgisayarınız büyük ihtimal daha çok ısınacak.Bilgisayarcıya laptop verdim bakımı için, donanımlarımı cebe indirirse anlamamın bir yolu var mı?
Aynen adam belki kamerayı da alabilir. Belki de 8 GB ramın varsa onu söküp 4 ve ya 2 GB takabilir. Anlamanın yolu sistem özelliklerine girme.Aslında bakımı kendiniz yapsanız çok daha iyi olurdu. Cihazı aldıktan sonra RAM miktarınıza bakın. Başka çalınabilecek donanım yok.
Bilgisayarcıya laptop verdim bakımı için, donanımlarımı cebe indirirse anlamamın bir yolu var mı?
Kimse donanımlarına çökmez kardeşim adam o meslekten ekmek yiyor adı kötülenirse işinden olur.Rahat ol ama termal macunu kalite süreceğini düşünmüyorum. 50₺ ye termal macun çekeceğinize en kaliteli termal macunu alıp sürebilirsinizBilgisayarcıya laptop verdim bakımı için, donanımlarımı cebe indirirse anlamamın bir yolu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.