Bilgisayarcıya laptop emanet edilir mi?

Bilgisayarcıya laptop verdim bakımı için, donanımlarımı cebe indirirse anlamamın bir yolu var mı?
Aslında bakımı kendiniz yapsanız çok daha iyi olurdu. Cihazı aldıktan sonra RAM miktarınıza bakın. Başka çalınabilecek donanım yok. Bakımdan kastınız termal macun değişimiyse bilgisayarınız büyük ihtimal daha çok ısınacak.

Aslında bakımı kendiniz yapsanız çok daha iyi olurdu. Cihazı aldıktan sonra RAM miktarınıza bakın. Başka çalınabilecek donanım yok.
Aynen adam belki kamerayı da alabilir. Belki de 8 GB ramın varsa onu söküp 4 ve ya 2 GB takabilir. Anlamanın yolu sistem özelliklerine girme.

Bilgisayarcıya laptop verdim bakımı için, donanımlarımı cebe indirirse anlamamın bir yolu var mı?

Kendi sistemini biliyorsan bir sorun olmaz. İlla da sorun olur diyorsan, kendin sök arka kapağı, her şeyin fotoğrafını çek. Aldıktan sonra yeniden açıp kontrol et. İçinde böyle bir güvensizlik varsa neden verdin ki ? :)

Kimse donanımlarına çökmez kardeşim adam o meslekten ekmek yiyor adı kötülenirse işinden olur.Rahat ol ama termal macunu kalite süreceğini düşünmüyorum. 50₺ ye termal macun çekeceğinize en kaliteli termal macunu alıp sürebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı