Bilgisayarcıya laptop emanet edilir mi?

106056213_591372588077811_1479107261867919977_n.jpg

Güven önemlidir. Güvenmiyor isen bilgisayarını bırakmaman gerekir. Parça çalmasından endişe ediyorsanız bilgisayarınızın özelliklerini iyi bilmeniz sizin yararınıza olacaktır. Bazen bilgisayarları çip değişimi için göndermeden önce özelliklerine, ram markasına, boyutuna iyice bakar, not eder, çizikleri var mı yok mu bakar, resimler öyle gönderirim. Tanıdık, güvendik kişilerle çalışmanız her zaman önemlidir.

Minidump dosyası oluşturmuyordu çok denedim. Yani diyorsunuz ki adam parça çalabilir çalarsa anlamanın bir yolu yok mu hemen geri mi alayım? Adam gündüzleri yoğun oluyorum akşamları kontrol edeceğim dedi bana da çok inandırıcı gelmedi. İçini açmadan bana haber verin dedim tabii dedi seni çağırım beraber açarız dedi. Ne yapayım ne diyorsunuz? Bu arada özelliklerinin hepsini biliyorum.

Minidump dosyası oluşturmuyordu çok denedim. Yani diyorsunuz ki adam parça çalabilir çalarsa anlamanın bir yolu yok mu hemen geri mi alayım? Adam gündüzleri yoğun oluyorum akşamları kontrol edeceğim dedi bana da çok inandırıcı gelmedi. İçini açmadan bana haber verin dedim tabii dedi seni çağırım beraber açarız dedi. Ne yapayım ne diyorsunuz? Bu arada özelliklerinin hepsini biliyorum.
Fotoğraflarını çek bilgisayarcıdan çıkmadan önce kontrol et bir parça bile eksik olursa polisi arayabilirsin.

Tamam teşekkür ederim herkese adamdan BIOS'un ve bilgisayar özelliklerinin videosunu isteyeceğim. Ayrıca bilgisayar geldikten sonra BIOS dışında kontrol etmem gereken bir şey var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı