Laptop temizlettirmek için bilgisayarcıya gitmek mantıklı mı?

Hamza41

Hectopat
Daha fazla  
Bugün 2 bilgisayarcıya gittim.
Laptopu temizletmek için ve termal macun yenilemek için birisi 100 TL dedi diğeri de 200 TL.
200 TL biraz fazla geldi.
Hangisine güvenmeliyim?
Evde kendin yap yazmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptıracağınız kişiye güveniyorsanız ücretini verip yaptırabilirsiniz. Ama bu işlem sandığınız kadar zor değil. Ücret fazla geldiyse az olana yönelebilirsiniz.

Kişisel olarak tanımdığım birine güvenilir veya güvenilmez diyemem ama temizleme sırasında bilgisayarın başında durma imkanınız varsa durun.Fiyat kullanılacak termal macun kalitesine,temizleme detayına göre değişir ama muhtemelen ikiside aynı materyalleri kullanacak.

Bugün 2 bilgisayarcıya gittim.
Laptopu temizletmek için ve termal macun yenilemek için birisi 100 TL dedi diğeri de 200 TL.
200 TL biraz fazla geldi.
Hangisine güvenmeliyim?
Evde kendin yap yazmayın.
Ben de çok korkuyordum macun değiştirtmek için ama adam işlemi yaparken yanında durdum ve yarım saatte halletti. Macunu kendim götürmüştüm bu sayede kalitesiz macun olasılığını ortadan kaldırmıştım. Bence sen de öyle yap.

Yazın başında bilgisayarcıda çalıştım ve resmen karanlık yüzlerini gördüm. Benim gittiğim yerde adamlar 5 tanesini 20 liraya aldıkları bios pilini değiştirme servisi için 30 lira yazdılar. 270 liraya aldıkları bataryayı 500 liraya sattılar. İnanın paranıza yazık çok basit bir iş.

Mahalle bilgisayarcılarına asla ama asla götürme oraya götüreceğine kendin yap daha iyi.
Dostum soruyu dikkatli okumalısın.

Ben de çok korkuyordum macun değiştirtmek için ama adam işlemi yaparken yanında durdum ve yarım saatte halletti. Macunu kendim götürmüştüm bu sayede kalitesiz macun olasılığını ortadan kaldırmıştım. Bence sen de öyle yap.
Tamam da fazla bir para veremem.Bu yüzden onlara birakicam kötü bir macun sürerlerse tekrardan kendim yenilerin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı