Bilgisayarcıya PC toplattırırken hangi parçalar alınmalı?

Ferhat D

Hectopat
Başlıkta gördüğünüz gibi bir PC toplayacağım ama bu PC bilgisayarcıya toplattırılacak.
Benim bilgisayarcıdan ne gibi parçalar istemem gerekiyor?
Özellikle PSU için soruyorum nasıl bir PSU seçmeliyim?

Başlıkta gördüğünüz gibi bir PC toplayacağım ama bu PC bilgisayarcıya toplattırılacak.
Benim bilgisayarcıdan ne gibi parçalar istemem gerekiyor?
Özellikle PSU için soruyorum nasıl bir PSU seçmeliyim?

80+ sertifikası bulunmalı. Silver ya da Gold tercih edebilirsiniz.

Frisby, Rampage, Turbox, Izoly gibi PSU markaları olmasın. İşlemci bütçeye göre değişir ama Intel'de 10. nesil altına düşülmemeli. AMD de ise 1600 AF altına düşülmemeli. Bütçe verin parçaları söyleyelim o listeyi toplattırın adama.

8-9k olabilir kral.
Frisby, Rampage, Turbox, Izoly gibi PSU markaları olmasın. İşlemci bütçeye göre değişir ama Intel'de 10. nesil altına düşülmemeli. AMD de ise 1600 AF altına düşülmemeli. Bütçe verin parçaları söyleyelim o listeyi toplattırın adama.
Ben 1050ti-1650 4GB RX570 4GB ekran kartları arasında kaldım.
Ben 1050ti-1650 4GB RX570 4GB ekran kartları arasında kaldım.

Teşekkür ederim tavsiyeni dinleyeceğim.

Arkadaş hazır sistem atmış oda güzel, anakartını B460, RAM'i 2x8 Ballistix, N600 512 GB yaparsan oda bayağı iyi sistem. Eğer Ballistix ile 2x8 çok fiyat ekliyorsa Patriot 2x8 IDE alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı