Bilgisayarcıya Windows kurdurmak mantıklı mıdır?

pembesiyah123

Yoctopat
Daha fazla  
FreeDOS laptop aldım ama kurulumunu yapamadım. İnternetten puanı 4.6 olan bir bilgisayarcıya teslim ettim. Yarın alacağım 500 TL fiyatı bence ucuz çünkü flash bellek alıp uğraşana kadar mantıklı geldi ama içim içimi yiyor. Bilgisayara bir şey yaparsa diye herkes bilgisayarcılara güven olmaz kendiniz yapın diyor da ben uğraşmak istemedim. Verdim bir en kötü senaryoda ne yapabilir ki bilgisayarıma?

FreeDOS laptop aldım ama kurulumunu yapamadım. İnternetten puanı 4.6 olan bir bilgisayarcıya teslim ettim. Yarın alacağım 500 TL fiyatı bence ucuz çünkü flash bellek alıp uğraşana kadar mantıklı geldi ama içim içimi yiyor. Bilgisayara bir şey yaparsa diye herkes bilgisayarcılara güven olmaz kendiniz yapın diyor da ben uğraşmak istemedim. Verdim bir en kötü senaryoda ne yapabilir ki bilgisayarıma?

Hocam zor bir şey değilki işletim sistemi kurmak.

Sadece başka bir PC'den Windows dosyasını indireceksin onu flashbelleğe yazdıracaksın sonra FreeDOS laptop'ta flasbellekten başlatacaksın videosunu izleyin basit olduğunu anlarsınız.

500 TL verilmez bu arada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerek yoktu aslında, tamamen israf. Neyse artık çoktan vermişsin. Bir şey olacağını sanmıyorum. Aldıktan sonra kendin de kontrol edersin. Şu anda konuşabileceğimiz bir şey yok. Olmadı aldıktan sonra tekrar konu açarsın.

500TL bunun için gereksiz masraf kendiniz kursanız daha mantıklı.

Bir şey olacağını sanmıyorum da umarım crackli Windows falan kurmaz.
Uğraşmalık bir şey yok artık, uygulama kurar gibi kuruluyor zaten 10 dakikada kurulum tamamlanıyor. Elinizde Windows'u yazacağınız başka cihaz varsa gereksiz olmuş sadece.

Bir şey olacağını sanmıyorum da umarım crackli Windows falan kurmaz.
Uğraşmalık bir şey yok artık, uygulama kurar gibi kuruluyor zaten 10 dakikada kurulum tamamlanıyor. Elinizde Windows'u yazacağınız başka cihaz varsa gereksiz olmuş sadece.
Başka bilgisayar yoktu o yüzden yapamadım.

İşte sizin gibi düşünmediği için kimse. Herkes kör kütük bilgisayarcıya emanet ediyor bilgisayarını. Ve hani ciddi tepkilerle karşılaşan bilgisayarcıların sayısı da çok az. Bu yüzden de çoğu bilgisayarcı çok rahat bir şekilde çalıp çırpabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı