1Mobile2gam3
Hectopat
Peki teşekkürler Everest RGB-450A Real-400W Peak 450W 12cm RGB LED Fanlı Fiyatı bu psu nasıldır kötüyse daha iyi bir psu söylermisiniz ?
Eğer bırakıp, giderseniz size şimdiden geçmiş olsun. Kaç saat sürecek olursa olsun başında durun.Hepsiburadan sistem için gerekli parçaları topladım, fakat montaj konusunda kendime güvenemiyorum. Tanıdığımız bir bilgisayarcı var, orada montajını yaptırmam doğru mu? Çünkü bilgisayarcı parça çalınma vakaları olduğu için güvenemiyorum.
İsterseniz topladığım parçaların linklerini atabilirim.
Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta o insanlarda doğuştan bu yetenekle öğrenmediler bu işi. Biraz zaman ayırıp gerekirse bir şeyler okuyup yine de kendinizin toplamanızı öneririm.Ben Technopat sistem toplama videolarını izleyerek, gerekirse videoyu durdura durdura toplamanızı öneriyorum.
Tanıdığınız nasıldır bilmiyorum fakat genel olarak konuşmak gerekirse işlerini özensiz yapıyorlar.
Kasa bugün geldi ve kurdum beklediğimden daha kolaymış beklediğim kadar zor değilmiş.Benim tavsiyem her zaman kendiniz yapmanız. Hem zevkli oluyor, kahveni alıyorsun sistem topluyorsun. Ama hiç yapamam diyorsanız yapacak bir şey yok, güvenilir birisini yaptırabilirsiniz.
Güle güle kullanın.Kasa bugün geldi ve kurdum beklediğimden daha kolaymış beklediğim kadar zor değilmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.