Bilgisayarda 1 uzun 2 kısa bip nedir?

trkisser77

Hectopat
Daha fazla  
Bu hataya internette GPU problemi yaziyor, birkaç defa daha yaşandı bilgisayarcıya götürdüm ekran kartı tamir edip düzeltmişti. 3 kere aynısı olunca ekran kartı alıp montajını sağladım fakat hata aynı ne yapabilirim?
DRAM ışığı da yanıyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    175,1 KB · Görüntüleme: 54

Debug LED yanıyor sağda ona bak.

ekran kartını sök onboard çıkışından görüntü almayı dene görüntü gelirse sorun gpu dadır eğer görüntü alamassan ramleri sök temizle oda olmadı bios pilini çıkar 5dk bekle ~geçmiş olsun.

Debug LED yanıyor sağda ona bak.
Dram ışığı yanıyor

İşlemcimde harici gpu yok ekran kartınıda söktüm taktım sıgır gidip aldım bios pilinide değiştirdim aynı problem 3. Oluyor ikisinde ekran kartı arıza vermişti bu sefer sıfır alayım dedim hala aynı durum

anakarta başka bir işlemci takıp deneyin son çare anakartı değiştirirsiniz

Elimde işlemci yok slottan olabilir diye düşündüm diğer slota taktım fakat değişmedi bir şey hala 1 uzun 2 kısa DRAM ışığı yanıyor bilgisayar sadece düz çalışıyor fanları falan dönüyor ekran kartının.

ramların sarı kısmını mavi silgi ile silin çalışmassa başka bir ram ile değiştirin, bunlarda olmassa anakartın detaylı bir incelemeye ihtiyacı var demek

RAM'leri Single takarak test ettinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…