Çözüldü Bilgisayarda 2 adet fare aynı anda nasıl kullanılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mert can ileri

Femtopat
Daha fazla  
Klavye ve farenin aynı alıcı üzerinden çalışan bir setim var. Kablosuz bir şekilde alıcı üerinden PC'ye bağladım, klavye çalışıyor ancak mouse çalışmıyor. Kablolu fareyi çekince çalışmaya başladı ama bu sefer diğer kablolu olan çalışmıyor. Klavyelerin ikisi aynı anda çalışıyor ancak mouseler çalışmıyor, illaki birini sökmem gerekiyor. Ben ikisinin de aynı anda çalışır durumda olmasını istiyorum. Kablosuz olan klavye mouse PC basında değilken film izlerken vs. kullanımı için aldım ancak mouseler aynı anda çalışmıyor. Yardım edebilecek herkesten yardım istiyorum. Yardım edebilecek veya bilgisi olan kişiler bana yardimcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HID çakışması oluyor, bende 2 klavye aynı anda kullanıyordum belli bir süreden sonra birinin Dongle'ı takılıyken diğeri çalışmıyordu falan. Şu an tek klavye kullanıyorum çözümünü bulamadım ama nedeni çakışma.
Bendeki klavye değil mouse. Ama daha önceden mini klavye kullanıyordum üzerinde mouse kullanımı için de bir yer vardı. Hem klavye hem mouse o sorunsuz çalışıyordu. Ve daha öncelerden de 2 farklı mouse yi pc de kullanabiliyorum ama şuan olmuyor

arkadaşlar pcyi yeniden başlattım şuan ikiside çalışıyor hiçbirşey yapmadım sizlerin zamanını boşuna harcadıysam özürdilerim
HID çakışması oluyor, bende 2 klavye aynı anda kullanıyordum belli bir süreden sonra birinin Dongle'ı takılıyken diğeri çalışmıyordu falan. Şu an tek klavye kullanıyorum çözümünü bulamadım ama nedeni çakışma.
Bendeki klavye değil mouse. Ama daha önceden mini klavye kullanıyordum üzerinde mouse kullanımı için de bir yer vardı. Hem klavye hem mouse o sorunsuz çalışıyordu. Ve daha öncelerden de 2 farklı mouse yi pc de kullanabiliyorum ama şuan olmuyor

arkadaşlar pcyi yeniden başlattım şuan ikiside çalışıyor hiçbirşey yapmadım sizlerin zamanını boşuna harcadıysam özürdilerim

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı