Bilgisayarda Android çalıştıran ama Android emulatorlere benzemeyen program önerisi

Oğuzkaan78

Hectopat
Biliyorsunuz BlueStacks, LDPlayer gibi Android emulatorler var. Fakat bunlar laptopta belli bir süre sonra şarj tüketimi açısından verimli olmuyor. Zamanında emulatorleri araştırırken emulator olmayan ama bilgisayarda Android kullandıran bir program tarzı bir şey görmüştüm. Bir türlü bulamıyorum. Emulatorler gibi sağ tarafında araç çubuğu falan yoktu. Yani sanırım emulator değildi direkt Android sistemini kuruyor gibiydik diye hatırlıyorum. Bu tarz bir program bilen var mı? Belki bu program çok daha az şarj yer diye düşünüyorum emulator gibi çok dolu olmadığı için. Teknik olarak bu da bir emulator gibi geçer mantıken ama anlamışsınızdır hani BlueStacks, LDPlayer, Nox gibi emulatorlerdeki gibi araç çubuğu, ayarlar vs yok yani. Direkt Android ekranı geliyor karşına açınca.

Belki bu dediğim şey tek bir program değil bir sürü şey kurup kod falan yazıp oluşturulan bir şey bile olabilir gerçekten hatırlayamıyorum.

Hocam dediğiniz gibi ISO dosyalı OS muş direkt. Vazgeçtim üşendiğim için :D acaba BlueStacks, MEmu, LDPlayer arasından en az batarya yiyeni hangisidir ki? Bulamadım internette. Açıkçası arabada laptoptan emulator kullanma durumum olacak arabada şarj edecek yer de yok malum priz şeklinde. O yüzden arıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı