Bilgisayarda aniden kapanma ve yeniden açılamıyor

TeknoLee

Decapat
Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
396
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar son bir aydır bilgisayarımda bir anda açılıp kapanmalar oluyor. Bilgisayarı normal kullanırken bir anda pat diye kapanıyor. Sonra bilgisayar yeniden kendini açmaya çalışıyor ama yine kapanıyor. Birkaç sefer açılıp kapanırken bir de kasanın içinden cızırtı sesleri geliyor. Ben böyle olunca hemen fişini çekiyorum. Güç kablosunu söküp tekrar yerine iyice takıyorum. Sonra normal şekilde açılıp çalışıyor ama bir hafta falan sonra yine aynı şeyi yapıyor.
Az önce bilgisayarı kullanırken bir anda monitörde kırmızı, mavi ve yeşil renkler belirdi ve bilgisayar kapandı. Yine aynı durum yaşandı. Şimdi güç kablosunu ne kadar iyi taksam da yine açılmıyor. Sizce bu sorunun sebebi ne olabilir? Ne yapmam gerekiyor?
 
Hocam kendinizi ve evinizdekileri sevmiyorsunuz galiba. Patlamadığına yanmadığına dua edin diyoruz. Siz hala temassızlık mı var acaba diyorsunuz sanayi ustaları gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Peki ben daha önce söküp tekrar takınca neden açılıyordu? Sizce bunun sebebi nedir? Ve neden şu anda artık açılmıyor?

PSU kapağı açılmadığı sürece bilinmez. Belki fiş bağlantı noktasında bir erime meydana geldi içeride. PSU kapağı açılınca içeride neler var görülebilir.
Anladım. Şu anda bilgisayarı hiç açmaya çalışmamam gerekiyor değil mi?
 

Geri
Yukarı