Bilgisayarda botnet olduğu nasıl anlaşılır?

Talhas_z5z

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Bilgisayarda botnet olduğu nasıl anlaşılır, antivirüsler algılar mı? Son zamanlarda McAfee oturumu kendi kendine 1 2 haftada bir kapanıyor tekrar açmam gerekiyor, çoğu siteye girerken Cloudflare insan olduğumun doğrulamasını istiyor, genelde ağ trafiğinde şüpheli bir şey varsa istiyor diye biliyordum, en son Epic Games hesabımın dili değişmiş diye konu açmıştım, bağlantısı olabilir mi? Sebebi botnet virüsü olması mıdır?

Antivirüs algılayabilir mi peki? Son çözüm olarak Wireshark deneyeceğim çok uğraştırır çünkü.
Algılayabilir. ESET Internet Security yükleyin ve tarama yapın. ESET, ağ korumasında çok başarılıdır. Sistemde Gerçek zamanlı olarak bir botnet iletişimi varsa tespit edebilir.

Çakışır. Silip yüklemenizi öneririm. McAfee zaten zayıf bir antivirüs. Kullanmanızı önermiyorum.

Ciddi riskler alan bir kullanıcı değilim çoğunlukla orijinal kullandığım için pek ihtiyacım olmuyor güçlü yazılıma zaten abonelikte var ama şimdilik ESET indirip deneyeceğim.

Çakışır. Silip yüklemenizi öneririm. McAfee zaten zayıf bir antivirüs. Kullanmanızı önermiyorum.

Bir de Essential paket yeterli midir yoksa premium mu indireyim?

Ciddi riskler alan bir kullanıcı değilim çoğunlukla orijinal kullandığım için pek ihtiyacım olmuyor güçlü yazılıma zaten abonelikte var ama şimdilik ESET indirip deneyeceğim.

Bir de Essential paket yeterli midir yoksa premium mu indireyim?
Premium indirin. Daha kapsamlı ağ koruma özellikleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı