hergeceaglıyorum
Hectopat
- Makaleler
- 4
Teyze çocukları gelmişti, PC'mi saklamıştım ama bulmuşlar. Bunlar benim oynadığım cyber hunter adlı oyuna hile yüklemeye çalışmışlar ve hile diye bir virüs yüklemişler sanırım. "Speed up" "walliant" "McAfee webadvisor" "Avast service" "Avast (6 tane birden çalışıyor)" ve "Avast antivirüs ınstaller" çalışıyor. Avast'ın yazılımlarını hiçbir şekilde ben yüklemedim. Ayrıca bilgisayardaki bütün güvenlik yazılımlarını kaldırmışlar.
(Üçüncü parti uygulama yükleyip Windows Defender uygulamasını tamamıyla devre dışı bırakmışlar).
Bir programı açsam aynı programdan iki tane açılıyor. Mesela Chrome'a tıklıyorum ama iki tane açılıyor. Bilgisayar boştayken 80 derecede çalışıyor ve disk %100 kullanılıyor. Ayrıca Windows arama bölümüne tıklıyorum fakat Bug'a (siyahlaşıp kapanıyor) giriyor.
(Üçüncü parti uygulama yükleyip Windows Defender uygulamasını tamamıyla devre dışı bırakmışlar).
Bir programı açsam aynı programdan iki tane açılıyor. Mesela Chrome'a tıklıyorum ama iki tane açılıyor. Bilgisayar boştayken 80 derecede çalışıyor ve disk %100 kullanılıyor. Ayrıca Windows arama bölümüne tıklıyorum fakat Bug'a (siyahlaşıp kapanıyor) giriyor.
Son düzenleyen: Moderatör: