Çözüldü Bilgisayarda çok performans düşüşü var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batuhans141

Picopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
samsung
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
i5 11.nesil
Bu aralar nedense bilgisayarımda çok fazla performans düşüşü var. Chrome'da bir siteye bakıyorum, 2 dakika sonra yanıt vermiyor. Arkadaşla biraz Roblox gireyim diyorum, performansımın yettiği halde o da çöküyor. Tek başıma CoD MW3 gireyim diyorum, o da ara sahnede donuyor. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Ben böyle olduğunda sıfırlıyorum düzeliyor. Neden kasıyor neden donuyor uğraşmak istemediğim için en temizi sıfırlamak.
Dizüstü, alalı 1 2 yıl oldu.

Bende sıfırlamak istiyorum ama belirli şeyler hariç her şeyin silinmesini istiyorum nasıl yapacağım onu?

RAM'i yükseltebilirsin hocam, benim dizüstü bilgisayarım 2. yılından sonra ilk performansının yarısını bile vermemeye başlamıştı, gerçi ben full performansta hunharca kullandığım içinde olabilir. Artık zamanının dolduğunu hissettiriyor diyebilirim, sizin sisteminizle RAM dışında neredeyse aynı özelliklere sahip. @VP67 dediği gibi, denetim masası kurtarmadan sistem geri yüklemeyi açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı