alahair
Yoctopat
Daha fazla
Herkese merhaba, iyi Sosyaller arkadaşlar. Bilgisayarımı 31 Aralık 2022 tarihinde hazır sistem olarak satın almıştım. 650W PSU, Intel i3 12100 işlemci ve Zotac 3060 ekran kartlı bir sistem. Son 2 haftadır tarayıcıda hızlı kaydırırken ekranda saniyelik kare bozulma ve yine çok nadir de olsa oyunda donma sonrası bilgisayarımın resete gittiğini gözlemledim. Ekran kartı arızası bilgisayara reset attırır mı? Sizce sorun ekran kartıyla mı alakalı voltajla mı alakalı?
Donma esnasında bilgisayarımın fanları durmuyor, ekran sadece bazen olduğu gibi bazen de renkler kırmızı siyaha dönerek donuyor ve 5-6 saniye sonra resetleniyor. Afterburner'dan ekran kartının ısınmasını oyun oynarken Max 62 derece olarak gözlemlediğimi de bilgilerinize sunarım. Bilgisayarıma daha yeni format attım. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Donma esnasında bilgisayarımın fanları durmuyor, ekran sadece bazen olduğu gibi bazen de renkler kırmızı siyaha dönerek donuyor ve 5-6 saniye sonra resetleniyor. Afterburner'dan ekran kartının ısınmasını oyun oynarken Max 62 derece olarak gözlemlediğimi de bilgilerinize sunarım. Bilgisayarıma daha yeni format attım. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: