Bilgisayarda ekran yanıp sönüyor

MuRO41

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı açtığım zaman videodaki gibi tepki alıyorum. Bugün egzoz fanını söktüm arızalı diye, bir de RAM'leri sök tak yaptım. Bilgisayarı açınca hata var. Sebebi nedir? Yardımcı olur musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kablonun tam oturmamış olma ihtimali var mı?
Hangi kablo? Eğer fan ile ilgili ise fanı komple soktum başka takmadım. Ekran kartıni vs iyice kontrol ettim hdmi kablosu da iyice kontrol edildi, aklıma başka birsey de gelmiyor.
Bilgisayarı demin formatladim. Henüz driver yükleyemedim. Ama sıkıntı düzeldi gibi. Şifre ekranından sonra eskiye nazaran biraz çok bekletiyor ve masaüstü biraz geç kendine geliyor ama en azından ekran videodaki gibi hata vermiyor. Yeniden bir format atıp bir daha deneyeceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hangi kablo? Eğer fan ile ilgili ise fanı komple soktum başka takmadım. Ekran kartıni vs iyice kontrol ettim HDMI kablosu da iyice kontrol edildi, aklıma başka bir şey de gelmiyor.
Bilgisayarı demin formatladim. Henüz driver yükleyemedim. Ama sıkıntı düzeldi gibi. Şifre ekranından sonra eskiye nazaran biraz çok bekletiyor ve masaüstü biraz geç kendine geliyor ama en azından ekran videodaki gibi hata vermiyor. Yeniden bir format atıp bir daha deneyeceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Aygıt yöneticisinde teker teker guncelle sonra Windows Update yap sorunsuz kullanırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı