Bilgisayarda Ethernet bağlantısı mevcut ancak internet yok

Hocam Wi-Fi ile bağlanabiliyor musun peki internete bilgisayardan
Wifi kartım yok ne yazıkki ancak Ethernet kabloda veya modemimde bir sorun vardır şüphesi ile telefonumun mobile verisini USB ile bilgisayarla paylaştım gene aynı problem oldu yani sorun modemde veya kabloda değil pc de

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Denedim :(

DNS sunucun 192.168.1.1 olarak görünüyor. Modemin herhangi bir DNS yönlendirme yapmıyorsa internete çıkamaman çok normal.

DNS atamayı dener misin?

Wi-Fi kartım yok ne yazık ki ancak Ethernet kabloda veya modemimde bir sorun vardır şüphesi ile telefonumun Mobile verisini USB ile bilgisayarla paylaştım gene aynı problem oldu yani sorun modemde veya kabloda değil PC de.

Sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor?

Wi-Fi kartım yok ne yazık ki ancak Ethernet kabloda veya modemimde bir sorun vardır şüphesi ile telefonumun Mobile verisini USB ile bilgisayarla paylaştım gene aynı problem oldu yani sorun modemde veya kabloda değil PC de

Hocam eğer arkadaşların çözümleri olmazsa tek yol Windows 10'a dönmek gibi gözüküyor çok önemli bir dosyanız yoksa uğraşmayın derim

DNS sunucun 192.168.1.1 olarak görünüyor. Modemin herhangi bir DNS yönlendirme yapmıyorsa internete çıkamaman çok normal.

DNS atamayı dener misin?
Denedim ancak gene olmadı

Güncel görsel atar mısın
Tabi
Ekran görüntüsü 2024-12-26 004556.png

Güncel görsel atar mısın?
Tabi hemen

Çok saçma olacak ama bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi?
Evet tekrar tekrar denedim 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı