Çözüldü Bilgisayarda Ethernet ile bağlantı kurulamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkcan

Hectopat
Herkese merhaba. Uzun zamandır Ethernet ile ilgili problem yaşıyorum. Modemin bütün ışıkları yanıyor telefondan internete erişim sağlayabiliyorum ancak bilgisayarda 1 gün internet var 3 gün internet yok. Sürücüleri güncelledim farklı Ethernet kabloları ve farklı modem ile denedim ancak çözemedim. Portun ışığı da yanıyor port ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Sorunu çözdüm. Sorun ailemin ben tatildeyken eve Kamera taktırması ve takan adam router kullanmış bu yüzden benim modemi etkiliyor. Modemden Wi-Fi'yi kapatınca internet geldi. Şimdilik sorunu böyle çözdüm ama. Sanırım ikisinin farklı IP adresi kullanması gerekiyor onu nasıl yapacağım bilmiyorum
Sorunu çözdüm. Sorun ailemin ben tatildeyken eve Kamera taktırması ve takan adam router kullanmış bu yüzden benim modemi etkiliyor. Modemden Wi-Fi'yi kapatınca internet geldi. Şimdilik sorunu böyle çözdüm ama. Sanırım ikisinin farklı IP adresi kullanması gerekiyor onu nasıl yapacağım bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı