Bilgisayarda Ethernet ile hız fazlayken telefonda kablosuz hız az

Ethernet kablosu internet ile birebir bağlantı sağlıyor aniden çıkarırsan bilgisayarından anında çıkar aniden takarsan anında bağlantıyı alırsın. Onun dışında telefonunda daha düşük değerler alman normal. 5G destekliyorsa internetin ve 5G kullanmıyorsan Wi-Fi ekle kısmına gelerek Wi-Fi ismini yaz. Fakat sonuna "_5g" ekle ve şifresini gir.

Bir nebze de olsa hızlandıracaktır. Tabii 5G destekliyorsa ve 5G kullanmıyorsan.

Modem ile telefon arasındaki bağlantı kaç Mbps?

İlk resim telefon ikinci resim bilgisayar.

Ethernet kablosu internet ile birebir bağlantı sağlıyor aniden çıkarırsan bilgisayarından anında çıkar aniden takarsan anında bağlantıyı alırsın. Onun dışında telefonunda daha düşük değerler alman normal. 5G destekliyorsa internetin ve 5G kullanmıyorsan Wi-Fi ekle kısmına gelerek Wi-Fi ismini yaz. Fakat sonuna "_5g" ekle ve şifresini gir.

Bir nebze de olsa hızlandıracaktır. Tabii 5G destekliyorsa ve 5G kullanmıyorsan.

Modemim 5 GHz desteklemiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230218_234345_Speedtest.jpg
    Screenshot_20230218_234345_Speedtest.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 33
  • pc.PNG
    pc.PNG
    7,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok düşük bu sonuçlar. Altyapınız ADSL mi VDSL mi? İnternet değiştirecekseniz yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca hukuki olarak dava açabilirsiniz operatörünüze belirtilen hız alınmıyor diye.

ADSL. Taahhüdüm bitince değiştirmeyi düşünüyorum.

Çok düşük bu sonuçlar. Altyapınız ADSL mi VDSL mi? İnternet değiştirecekseniz yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca hukuki olarak dava açabilirsiniz operatörünüze belirtilen hız alınmıyor diye.

Peki şu anda modem arayüzünden falan yapabileceğim bir şey var mı? En azından hızı az da olsa arttırmak istiyorum çünkü çok can sıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı