Xbox Bilgisayarda Game Pass üyeliği alınmasına rağmen alınmış gözükmüyor

Ardaca

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Game Pass bilgisayar üyeliği aldım. Web sayfasında oyunları bilgisayar üzerinden başlat dediğimde uygulamaya yönlendiriyor. Uygulamada ise Microsoft hesabı açık, Game Pass üyeliğini görmüyor, yeni üyelik aldırıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, bugün Game Pass bilgisayar üyeliği aldım. Web sayfasında oyunları bilgisayar üzerinden başlat dediğimde uygulamaya yönlendiriyor. Uygulamada ise Microsoft hesabı açık, Game Pass üyeliğini görmüyor, yeni üyelik aldırıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Windows için kullandığınız Microsoft hesabınızla Xbox Game Pass için kullandığınız farklı mı?

Windows için kullandığınız Microsoft hesabınızla Xbox Game Pass için kullandığınız farklı mı?

Aynı Gmail hesabı üzerinden bağlı ama web sayfasında ismi değiştirdim ve uygulamadı ki değişmedi. Acaba bir tanesi Hotmail diğer ise Gmail üzerinden mi bağlandı kontrol etmeliyim.

Aynı Gmail hesabı üzerinden bağlı ama web sayfasında ismi değiştirdim ve uygulamadı ki değişmedi. Acaba bir tanesi Hotmail diğer ise Gmail üzerinden mi bağlandı kontrol etmelayrıca seb sayfasında ki üyeliğimin iadesini tale pedeceğim ve uygulamadan satın alacağım. Uygulama üzerinden sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Aynı Gmail hesabı üzerinden bağlı ama web sayfasında ismi değiştirdim ve uygulamadı ki değişmedi. Acaba bir tanesi Hotmail diğer ise Gmail üzerinden mi bağlandı kontrol etmeliyim.

Windows ve Xbox kullanıcı hesapları farklı olunca bende bazen sorun çıkarıyor o yüzden sordum belki ondan göremiyorsunuzdur diye düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı